Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miert ilyen igenytelen az...

Miert ilyen igenytelen az anyukam?

Figyelt kérdés
Az elmult honapokban kb 30 kilot hizott. Vettunk neki egy futogepet is nem is hasznalja. Nem szortelenit sehol, ket hetig ugyanabban a ruhaban jar, izzadsag szagu... Ha megjegyzem neki megsertodik, de zavar ez az egesz mert mindig egy csinos no volt most pedig kezdi megjobban elhagyni magat. Hogyan tudnek segiteni neki?
2018. ápr. 2. 14:10
1 2 3 4 5
 1/49 anonim ***** válasza:
93%
Nem lehet hogy depressziós és pszichológus segitene rajta?
2018. ápr. 2. 14:14
 2/49 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem is depressziòs
2018. ápr. 2. 14:18
 3/49 A kérdező kommentje:

De mitol lehet?

Teljesen szereto csalas vagyunk, egyutt elunk apukammal es a testveremmel. Van egy munkaja amit szeret is es eleg sokat keres. Egyszeruen nem ertem :( azt kihagytam, hogy sokszor ertetlenkedik, elfelejt dolgokat, gyorsan ideges lesz vagyis nem is ideges hanem inkabb hisztizik.

2018. ápr. 2. 14:19
 4/49 anonim ***** válasza:
63%
Klimax.
2018. ápr. 2. 14:22
 5/49 anonim ***** válasza:
36%

Tuti klimax.

Ha van esze felismeri és felkeres egy szakembert. Hormonpótlással újra a régi lesz.

Ha nem pokol lesz a saját és a ti életetek is.

2018. ápr. 2. 14:23
 6/49 anonim ***** válasza:
83%
Soha nem lehet tudni ilyenkor mi az ok lehet munka helyén van valami vagy apukaddal össze veszett csak ti nem tudjátok .
2018. ápr. 2. 14:26
 7/49 anonim ***** válasza:
94%
A többiek jól összerakták: depressziós, lehet, hogy klimaxol. Ami még lehet, hogy pajzsmirigy-alulműködés is fellépett (ok, de következmény is lehet). Ezt érdemes lenne kivizsgáltatni, mert lehet, hogy ha ezt kimutatják, akkor egy gyógyszeres kezeléssel el lehet indítani a változás felé vezető úton.
2018. ápr. 2. 14:39
 8/49 anonim ***** válasza:
26%

Szerintem egy gyerek nem ír ki ilyen kérdést (honnan tudná, hogy ott sem szőrtelenít....) és nekem úgy tűnik, inkább a kedves papát zavarja a dolog. :)

De úgy vélem, hogy a szeretetlenség, a szeretethiány az, amiben szenved az anyuka.

Az evés pótcselekvés és valszeg azért is hagyja el magát, mert úgy érzi, képtelen megfelelni, nem fogadjátok el és minél jobban próbáltok ráerőszakolni futópadot stb, annál inkább elkeseredettebb lesz.

Szerintem az egyetlen út, ha ő maga akarja a változást, ha nem megjegyzéseket tesztek rá, hanem segítitek egészséges kajákat raktok elé, vegyetek neki dezodort, öleljétek meg és mondjátok el, hogy aggódtok miatta, ha beveszitek családi mozgásprogramokba és EGYÜTT, egymást támogatva nem korholva, közösen mutattok neki példát és szeretetet, támogatást és nem megjegyzéseket.

2018. ápr. 2. 14:48
 9/49 anonim ***** válasza:
80%
Pajzsmirigy alulműködés. Gyors hízás, levertség, motiválatlanság, nekem egyértelműnek tűnik. Egy vérkép nem árthat.
2018. ápr. 2. 14:50
 10/49 A kérdező kommentje:
8. As: a 17 eves lanya vagyok, gondolom ha a labat nem szorteleniti mert 3 cm s szorok lognak le akkor ott sem. De kifogtad a lenyeget... Bajusza is van akkor igy mondom
2018. ápr. 2. 14:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!