Miert ilyen igenytelen az anyukam?
De mitol lehet?
Teljesen szereto csalas vagyunk, egyutt elunk apukammal es a testveremmel. Van egy munkaja amit szeret is es eleg sokat keres. Egyszeruen nem ertem :( azt kihagytam, hogy sokszor ertetlenkedik, elfelejt dolgokat, gyorsan ideges lesz vagyis nem is ideges hanem inkabb hisztizik.
Tuti klimax.
Ha van esze felismeri és felkeres egy szakembert. Hormonpótlással újra a régi lesz.
Ha nem pokol lesz a saját és a ti életetek is.
Szerintem egy gyerek nem ír ki ilyen kérdést (honnan tudná, hogy ott sem szőrtelenít....) és nekem úgy tűnik, inkább a kedves papát zavarja a dolog. :)
De úgy vélem, hogy a szeretetlenség, a szeretethiány az, amiben szenved az anyuka.
Az evés pótcselekvés és valszeg azért is hagyja el magát, mert úgy érzi, képtelen megfelelni, nem fogadjátok el és minél jobban próbáltok ráerőszakolni futópadot stb, annál inkább elkeseredettebb lesz.
Szerintem az egyetlen út, ha ő maga akarja a változást, ha nem megjegyzéseket tesztek rá, hanem segítitek egészséges kajákat raktok elé, vegyetek neki dezodort, öleljétek meg és mondjátok el, hogy aggódtok miatta, ha beveszitek családi mozgásprogramokba és EGYÜTT, egymást támogatva nem korholva, közösen mutattok neki példát és szeretetet, támogatást és nem megjegyzéseket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!