Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miert ilyen igenytelen az...

Miert ilyen igenytelen az anyukam?

Figyelt kérdés
Az elmult honapokban kb 30 kilot hizott. Vettunk neki egy futogepet is nem is hasznalja. Nem szortelenit sehol, ket hetig ugyanabban a ruhaban jar, izzadsag szagu... Ha megjegyzem neki megsertodik, de zavar ez az egesz mert mindig egy csinos no volt most pedig kezdi megjobban elhagyni magat. Hogyan tudnek segiteni neki?
2018. ápr. 2. 14:10
1 2 3 4 5
 31/49 A kérdező kommentje:
Ugy erzi jol magat ha a semmin elkezd kiabalni?
2018. ápr. 2. 15:48
 32/49 anonim ***** válasza:
19%

ha ilyen hirtelen változások álltak be, és ráadásul időnként elfelejt dolgokat, akkor akár nagyon súlyos agresszív betegsége is lehet

végülis ja, most ha azt mondom, hogy itt vannak például ezek a rákos betegek, elég igénytelenek azok is, főleg a vége fele, ha megjegyzed nekik, megsértődnek, és tökre elhagyják magukat

gondolom nem érzel problémát ezzel a kijelentéssel kapcsolatban sem, mert tökre sugárzik belőle az együttérző aggodalom

2018. ápr. 2. 15:49
 33/49 anonim ***** válasza:
41%

Most akkor a kiabálása zavar vagy a külseje vagy minden?

Az emberek sokszor feszültek és előfordul, hogy kiabálnak, de meg kell beszélni a dolgokat és tisztázni a félreértéseket.

Értem én, hogy itt próbálsz segítséget kérni, de talán hatékonyabb lenne, ha anyuddal beszélgetnél többet és őszintén.

Sok sikert!

2018. ápr. 2. 15:52
 34/49 anonim ***** válasza:
73%
ki fog derülni, hogy az összes családi probléma, vélt terhesség, halott kisállat, szar kolléga, vetélés, abortusz, boszorkány anyós, és félbehagyott recept ugyanannak az életnek egy-egy mozaik darabkái :D
2018. ápr. 2. 15:57
 35/49 anonim ***** válasza:
48%
KAMU!!! Nem tudom mi a Kérdező célja, de nagy az ellentmondás a válaszai és a kérdése között!
2018. ápr. 2. 16:20
 36/49 anonim ***** válasza:
86%
Lehet, hogy hirtelen előjött a cukorbetegség.
2018. ápr. 2. 16:35
 37/49 anonim ***** válasza:
34%
Kedves kérdező, csak a feléig olvastam el a kommenteket, mert annyira bicskanyitogató a stílusod, hogy legszívesebben lekevernék neked egyet. Nem csoda, ha szegény anyukád a kajálásban nyer vigaszt, én is ezt tenném, ha ilyen gyökér emberekkel lennék körülvéve.
2018. ápr. 2. 18:19
 38/49 anonim ***** válasza:
87%
A rosszindulatú kommenteket figyelmen kívül hagyva, jó sok válaszoló itt hormonális zavarra gyanakszik, és ennek lehet mint testi mint lelki manifesztációja. Mindenképp menjen el anyud orvoshoz, és támogassátok! Az ember igyekszik rendbe szedni magát ha sokan szeretettel fordulnak fele, és bátorítják. Ha rossz helyen lennék mentálisan, a családom támogatása rengeteget segítene a közérzetemen és a felfogásomon. Remélem minden megoldódik majd, sok sikert nektek!
2018. ápr. 2. 18:24
 39/49 anonim ***** válasza:
57%

Ezt jelenti belefásulni a gyereknevelésbe , számlák fizetésébe és a családi élet fenntartásába.

Te is igy fogsz kinézni 1-2-3 gyerek után , mert utána már nem szamit a frizurád, a sport és a smink, hanem csak az, h a gyerekeid el legyenek látva es az életük zajlodjon zökkenömentesen.

Te csak azt látod h tiszták a ruhák , van kaja , es te sminkvideókat nézel , kipihent vagy , vágod fazonra a fanszörzeted , anyukádnak 27 éve erre nem jutott ereje és kedve

Nézz a szuleidre ! Nem néztek ki mindig igy , csak mióta titeket eltartanak es a szamlakat fizetik .

Elfelejtenek nönek , ferfinek lenni , lemennek állatba , mert a szulönek megszünik a sajat élete

Le van hajszolva anyukad , vedd át töle a házimunka egy részét hatha valamennyire magához tér

2018. ápr. 2. 18:32
 40/49 anonim ***** válasza:
59%
Tudom mi munka amiröl beszélek , mert egyedulalló anyukakent nevelem a lanyom 5 eves korától és kimerultem többször , elhiztam , kinomban, faradtságból ettem , szörös voltam , köver festetlen úgy neztem ki mint bolond bori es nem szamitott csak h a gyerekemmel lehessek es megadjak mindent neki
2018. ápr. 2. 18:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!