Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Miert ilyen igenytelen az...

Miert ilyen igenytelen az anyukam?

Figyelt kérdés
Az elmult honapokban kb 30 kilot hizott. Vettunk neki egy futogepet is nem is hasznalja. Nem szortelenit sehol, ket hetig ugyanabban a ruhaban jar, izzadsag szagu... Ha megjegyzem neki megsertodik, de zavar ez az egesz mert mindig egy csinos no volt most pedig kezdi megjobban elhagyni magat. Hogyan tudnek segiteni neki?
2018. ápr. 2. 14:10
1 2 3 4 5
 21/49 A kérdező kommentje:
Igen igen, szerintem szolok apukamnak is es egyutt beszelunk vele. Koszonom akik valaszoltak :) de azt nem ertem, barmikor irok ki kerdest, rogton annyi rosszindulatu valasz jon hogy az hihetetlen
2018. ápr. 2. 15:26
 22/49 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem itt senki sem fikázza a családodat, csak egyszerűen érdekes ellentmondás kezd kialakulni.

Ha wellnessezni mentek, akkor nem hinném, hogy anyud nem szőrtelenített volna előtte, vagy akkor ennyire nem zavarja?

Hát ha jól megvannak apuddal, akkor lehet, simán lexarja, hogy néz ki, mert így érzi jól magát és attól, mert molett és szőrös, még talán lehet szeretni.

Legközelebb meg majd vegyetek neki parfümöt, epilátort és ma apud is meglocsolhatja, mindjárt jobb illata lesz anyudnak! :)

2018. ápr. 2. 15:29
 23/49 anonim ***** válasza:
68%
Sokan ezért járnak ide fel. Le kell őket kakkantani :)
2018. ápr. 2. 15:30
 24/49 anonim ***** válasza:
22%

ennél gusztustalanabb és rosszindulatúbb már alig lehetett volna ez a kérdés

"miért ilyen IGÉNYTELEN az anyukám?"

az, hogy idegenek mit válaszolnak, az össze se mérhető ezzel a tiszteletlen, megalázó, lesajnáló, leminősítő jelzőnél, amit a saját lánya kiírt ide teljesen természetes lendülettel

ezért érdemes egy életet rááldozni a gyereknevelésre, hogy aztán egy nap így jellemezzen a kis szemem fénye :D

2018. ápr. 2. 15:31
 25/49 anonim ***** válasza:
67%

Én ismerek olyat, ahol szintén vagy 30 kilót hízott a nő pár hónap alatt és hiába volt teljes kivizsgáláson, MINDEN laboreredménye jó volt és azóta sem tudják a hízás okát - pedig semmit nem változtatott az életmódján, étkezésén.

Rejtély!

2018. ápr. 2. 15:33
 26/49 A kérdező kommentje:

Akkor hogyan jellemezzem mas szoval?:) ugyis belekotnetek abba is. Ez az igazsag, ez igenytelenseg. Szeretem, az anyukam, de attol meg az. Nyilvan neki nem igy mondom, es masnak sem beszelek igy rola de ha jol tudom ez egy nevtelen oldal, ahol jogom vanugy fogalmazni ahogy akarok.

2. Lehet szerepel ellentmondas. Igen ma szortelenitett, de elotte honapokig nem. Komolyan mindenbe bele kell kotni? Annyira szanalmas. Nem ez a lenyeg.

2018. ápr. 2. 15:34
 27/49 anonim ***** válasza:
29%

Nem szánalmas, hanem elszomorító, kedves kérdező!

Mert akkor ezek szerint mégiscsak szőrtelenít alkalmanként, de egyébként nem ez a lényeg, hanem az, hogy otthon meg nem mindig és akkor mi van, akkor már lenézed?!

Attól még az anyukád és tényleg ne azért szeresd már, ahogy kinéz vagy amennyire ápolt, mert ez így tényleg úgy tűnik, mintha szégyellnéd!

2018. ápr. 2. 15:38
 28/49 A kérdező kommentje:
Egyebkent meg az hol nem fikazas, hogy mi csak "idadobunk ele egy futogepet" meg "nem is olyan szuper csalad" fokozva azzal hogy "piszkaljuk" :D
2018. ápr. 2. 15:38
 29/49 A kérdező kommentje:

Nem tudom te hol lattad itt hogy en lenezem, ha feltunt volna az egesz kerdest azert irtam ki mert segiteni akarok neki

Istenem

2018. ápr. 2. 15:39
 30/49 anonim ***** válasza:
37%

És mi van akkor, ha nem is szorul segítségre, hanem csak egyszerűen így érzi jól magát és lusta mozogni meg szőrteleníteni?

Akkor ezt hogyan tudod tolerálni?

2018. ápr. 2. 15:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!