Nagyszülők - unoka?
Kegyetlen gyermekkorom volt, nem bízom a szülőkben. Sosem sikerült a régmúlt dolgait tisztázni, mert tagadják, semmi nem úgy volt, vagy kapom a vádaskodást, hogy a jellemem miatt vertek.
Nem akarom engedni a gyermekem, mert nem bízom bennük, el tudja mondani, ha olyan a helyzet ott, de annyira nem vagyok nyugodt még akkor sem, ha csak heti 2 órát vagyok ott.
Én vagyok a hibás? Vertek, éheztem, sokat voltam nyaranta egyedül a papával mert ki tudja, merre voltak. Elfelejteni nem tudom, de kaptak mar több lehetőséget hogy vàltozzanak, nem jött össze.
Ti mit tennétek a helyemben?
Ha csak azért engeded a gyereket hozzájuk, mert félsz a bíróságtól, az régen rossz.
Hogy nyaranta "egyedül" voltál a papáddal, az miért rossz?
A dohányzás komoly probléma, az biztos. De amire te úgy emlékszel, hogy kegyetlen gyerekkorod volt, az nem is biztos, hogy úgy volt. Már elve a verés is az, mert utólag könnyű mondani. Az éhezés is lehet, hogy csak az, hogy nem azt kaptál enni, mint amit akartál.
Hallottam én gyerekeket elmesélni olyan dolgokat, ami soha nem volt, mert pont véletlenül láttam, hogy hogyan is történtek a dolgok. Van, akinek élénk a fantáziája.
De dohányzó nagyszülőnek nincs helye unoka körül, az biztos.
13.
Tudod; ha neked az "jelentéktelen válasz", hogy dohányos nagyszülőnek semmi helye az unoka körül, akkor meggondolandó a többi is, amit írtál.
18.
"tetves"?, "gyatra"?
Van bezzegország, ahol pénzes nagyszülők semmi -azaz 0- indokkal el tudják még perelni is az unokákat a szülőktől. Nem pénzes meg ellophatja és kereshetik.
Sok mindent lehet mondani emberekre is, országokra is. Hogy mennyire fedi a valóságot, az más kérdés, ha a rosszindulat, a bosszúállás a lényeg.
Igazán, havi néhány óráról lenne szó, ha kell, felügyelettel. Amíg meg nem halnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!