Nagyszülők - unoka?
Kegyetlen gyermekkorom volt, nem bízom a szülőkben. Sosem sikerült a régmúlt dolgait tisztázni, mert tagadják, semmi nem úgy volt, vagy kapom a vádaskodást, hogy a jellemem miatt vertek.
Nem akarom engedni a gyermekem, mert nem bízom bennük, el tudja mondani, ha olyan a helyzet ott, de annyira nem vagyok nyugodt még akkor sem, ha csak heti 2 órát vagyok ott.
Én vagyok a hibás? Vertek, éheztem, sokat voltam nyaranta egyedül a papával mert ki tudja, merre voltak. Elfelejteni nem tudom, de kaptak mar több lehetőséget hogy vàltozzanak, nem jött össze.
Ti mit tennétek a helyemben?
De én megrópáltam a helyzetet normalizálni de amikor azzal jöttek, hogy nem úgy volt régen, rossz a memóriám..
hogy működik egy ilyen per, ha szabad kérdeznem?
Köszi. Nálatok is hasonló problémák álltak fenn?
Én egyszerűen nem foglalkoznék ezzel ha békén hagynának, de mindig van vmi és a gyerek a vesszőparipa..
Ha a gyerek nem akar menni, akkor nyilvánvalóan nem egy kicsi gyerekről van szo. Ha ilyen kapcsolatom lett volna a szüleimmel, eleve amint lehetett, meg szakítottam volna velük mindennemű kommunikációt. Azt se tudták volna, hogy unoka született.
Ne egedd be őket, ne vedd fel nekik a telefont, ne vidd el hozzájuk a gyereket. Neked semmit nem kell tenned, nekik kell pert inditaniuk, ha látni akarják. Ez Max having alkalom lesz, ha lesz, de ha pl a pszichológiai szakvélemény szerint ártalmas a gyerekre, meg az se
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!