Tényleg én vagyok önző?
Családommal közös udvarban, de külön bejáratú lakásban élünk. Nagymamám 85éves, szellemileg tiszta, teljesen önellátó, segítségre csak a vércukormérés-inzulinozás terén szorul. Édesanyám intézte, ápolási díjon volt Mamával. Sajnos, elég nehezen jönnek ki egymással, gyakran összekapnak.
Néhány hónapja Édesanyám visszament dolgozni, a reggeli és a déli inzulinozást én intézem. Itthon dolgozom.
Sajnos Anyu egészsége megromlott, újra itthon marad.
Amikor elmondtam férjemnek, az volt a reakciója, hogy akkor, ugye, édesanyám intézi a reggeli dolgokat Mamával?
Általában 7kor kelünk, 8kor felrongyolok Mamához, megszúrom, teát-kávét csinálok neki, ez kb 20-25percet vesz igénybe, s megyek vissza. Párom 11kor megy el dolgozni. Mama ellátásán kívül a reggelt-délelőttöt vele töltöm, a napom úgy szervezem, h mire este hazaér, minden kész legyen, s csak vele foglalkozzam. 7éve vagyunk együtt, nagyon szeretem. Nem akarom elveszíteni... De a nagymamámat sem akarom cserben hagyni... Férjem szerint megtöröm a reggelek varázsát. Nekem viszont szükségem van rá, h Mamát tutujgassam...
Tényleg önző vagyok???
21: Még jó, hogy leírta, hogy naponta kb. 20 percet van a nagyinál :D Neked ez az egész nap?
Hétvégén meg a férjével van egész nap.
Bocs azt valahogy kihagytam. :D
Hát akkor kérdező az előző válaszommal ne foglalkozz.
Nem te vagy az önző hanem a férjed. Ha neki ez is kevés akkor í.j. (21-es voltam)
A férjed egy despota. Próbálj meg picit kimozdulni, megismerni másokat, hátha megtalálod az igazit. Még nem késő.
35/F
Szóval te oltogatod a nagyit, a férjed pedig téged oltogat.
Fa sza.
"Édesanyám intézte, ápolási díjon volt Mamával.
Sajnos Anyu egészsége megromlott, újra itthon marad."
Akkor miért nem anyád intézi újra a saját anyjának az inzulinozását??!
Vagy egész nap csak mereszti a hátsóját és unatkozik.
A férjednek meg hiányzik a reggeli összebújás, amit meg is tudok érteni.
Ha amúgy is otthon vagy egész nap, akkor ráérnél nagymamázni akkor is, ha már elment dolgozni a férjed.
Így a káposzta is jól lakik, és a kecske is megnyugszik.
11:12
"A férjed egy despota. Próbálj meg picit kimozdulni, megismerni másokat, hátha megtalálod az igazit. Még nem késő."
Megpróbálom átgondolni:
1. A nagymama otthon van egész nap.
2. A mamája is otthon van egész nap.
3. A kérdező szintén otthon van egész nap.
Ahogyan látom, egyedül a férje jár el dolgozni hazulról.
Tényleg ideje kirúgni már...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!