Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Tényleg én vagyok önző?

Tényleg én vagyok önző?

Figyelt kérdés

Családommal közös udvarban, de külön bejáratú lakásban élünk. Nagymamám 85éves, szellemileg tiszta, teljesen önellátó, segítségre csak a vércukormérés-inzulinozás terén szorul. Édesanyám intézte, ápolási díjon volt Mamával. Sajnos, elég nehezen jönnek ki egymással, gyakran összekapnak.

Néhány hónapja Édesanyám visszament dolgozni, a reggeli és a déli inzulinozást én intézem. Itthon dolgozom.

Sajnos Anyu egészsége megromlott, újra itthon marad.

Amikor elmondtam férjemnek, az volt a reakciója, hogy akkor, ugye, édesanyám intézi a reggeli dolgokat Mamával?

Általában 7kor kelünk, 8kor felrongyolok Mamához, megszúrom, teát-kávét csinálok neki, ez kb 20-25percet vesz igénybe, s megyek vissza. Párom 11kor megy el dolgozni. Mama ellátásán kívül a reggelt-délelőttöt vele töltöm, a napom úgy szervezem, h mire este hazaér, minden kész legyen, s csak vele foglalkozzam. 7éve vagyunk együtt, nagyon szeretem. Nem akarom elveszíteni... De a nagymamámat sem akarom cserben hagyni... Férjem szerint megtöröm a reggelek varázsát. Nekem viszont szükségem van rá, h Mamát tutujgassam...

Tényleg önző vagyok???

2018. jan. 16. 22:07
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
24%
Nem vagy önző. Viszont kb életed sincs. ÉS le lehet pontozni de ez a véleményem. A férjednek is igaza van valahol mert most te is leírtad hogy szükséged van arra hogy tutujgasd a mamádat. Nem is értem. Nemhogy élnéd az életed a férjeddel, inkább a napod legnagyobb részét a mamádal töltöd. Add be neki az inzulint aztán viszont látás. De ha neked tényleg erre van szükséged akkor ne csodálkozz ha majd a fárjed ezt megunja.
2018. jan. 17. 09:53
 22/35 anonim ***** válasza:
81%

21: Még jó, hogy leírta, hogy naponta kb. 20 percet van a nagyinál :D Neked ez az egész nap?

Hétvégén meg a férjével van egész nap.

2018. jan. 17. 10:02
 23/35 anonim ***** válasza:
71%

Bocs azt valahogy kihagytam. :D

Hát akkor kérdező az előző válaszommal ne foglalkozz.

Nem te vagy az önző hanem a férjed. Ha neki ez is kevés akkor í.j. (21-es voltam)

2018. jan. 17. 10:30
 24/35 anonim ***** válasza:
53%

A férjed egy despota. Próbálj meg picit kimozdulni, megismerni másokat, hátha megtalálod az igazit. Még nem késő.

35/F

2018. jan. 17. 11:12
 25/35 anonim ***** válasza:
66%

Szóval te oltogatod a nagyit, a férjed pedig téged oltogat.

Fa sza.

2018. jan. 17. 11:16
 26/35 anonim ***** válasza:
23%

"Édesanyám intézte, ápolási díjon volt Mamával.

Sajnos Anyu egészsége megromlott, újra itthon marad."

Akkor miért nem anyád intézi újra a saját anyjának az inzulinozását??!

Vagy egész nap csak mereszti a hátsóját és unatkozik.

A férjednek meg hiányzik a reggeli összebújás, amit meg is tudok érteni.

Ha amúgy is otthon vagy egész nap, akkor ráérnél nagymamázni akkor is, ha már elment dolgozni a férjed.

Így a káposzta is jól lakik, és a kecske is megnyugszik.

2018. jan. 17. 11:27
 27/35 anonim ***** válasza:
50%
Mi lesz, ha lesz gyereketek? Őrá is féltékeny lesz a férjed? Mert nagymamádra féktékeny. Elég gáz, ha 20-25 percet nem bír ki nélküled reggel. 8-kor átmész, 8:30-ra otthon vagy. Ez simán belefér. Gondolom este is vagytok együtt. Ha lesz gyerek, akkor se lustálkodhatsz mellette 10 óráig, sőt a gyerek ellátása nem 20 perc. Férjed önző, nagyon.
2018. jan. 17. 11:38
 28/35 anonim ***** válasza:
37%

11:12

"A férjed egy despota. Próbálj meg picit kimozdulni, megismerni másokat, hátha megtalálod az igazit. Még nem késő."

Megpróbálom átgondolni:

1. A nagymama otthon van egész nap.

2. A mamája is otthon van egész nap.

3. A kérdező szintén otthon van egész nap.

Ahogyan látom, egyedül a férje jár el dolgozni hazulról.

Tényleg ideje kirúgni már...

2018. jan. 17. 11:38
 29/35 anonim ***** válasza:
4%
Most azért gondolj bele picit... A férj talán mondjuk szerelmeskedne reggelente, de ha ki kell pattanni az ágyból, nyilván nincs szex, és ezt nehezményezi, amit meg tudok érteni. Egy házasságban mégiscsak fontosabbnak kellene lennie az együttlétnek, mint a nagyi tutujgatásának...
2018. jan. 17. 12:34
 30/35 anonim ***** válasza:
48%
Ezek a többgenerációs közös telkek borzalmasak, ennél még egy börtön is jobb.
2018. jan. 17. 13:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!