Minden idős ember makacs és önző 80 év felett?
Mondok valamit, úgyse fogja senki elhinni, pedig én eddig csak így láttam.
Minél tovább él valaki, annál önzőbb és makacsabb volt egész életében. Aki elég idős, láthatott már ilyen embereket. És ha még kárörvendő is, akkor még tovább fog élni, szerintem.
Szóval, onnan fogjuk majd megtudni, hogy mennyire voltunk, hogy meddig fogunk élni. Túl kell élni a gonoszságunk tanuit.
Hogy ez miért látszik így, nem tudom. De én még olyan nagyon öreg embert-asszonyt nem láttam, akiről mások -a fiatalabbak- ódákat zengedeztek volna, hogy milyen önzetlen és segítőkész volt. Kivéve a temetésen...
23.14.
Én meg arra gondoltam, hogy a mások problémával törődő, mások érzéseire érzékeny emberek több stresszel, problémával terhelik magukat. Benne van a személyiségükben, nem tudnak egyszerűen átnézni a másikon a saját érdekükben sem. Valahogy mintha nem csak a saját életükre fogyasztanák az energiájukat, az életüket. Nem is tudom, hogyan lehet pontosan kifejezni, az a baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!