Bullterriernél normális, hogy -húzatja magát -makacs -amihez kedve van azt csinálgatja -örökké enne mint egy kismalac -nem ugat -azt hiszi minden ember érte él ezért ha bárkit meglát az utcán akkor rohanna vele játszani?
Nah most hiba van a gépezetben :D
A Fegyelmezel vagy tanultok valamit? Mert nem mindegy.. Fegyelmezésnél nincs jutalomfalat.. 6hónapos amerikai buldogom van (picit makacsabb fajta) köszöni szépen póráz nélkül sétál és már engedélyt kér hogy oda mehet e valahova..
Egy kis kutyáról beszélünk egyébként.. Mi az hogy azt csinálja amit akar? Hogy próbálod megakadályozni benne?
A húzás megoldása tök egyszerű. Ilyen értelmes kutyáknál meg főleg, csak kis kitartás kell hozzá. Ki mentek sétálni egy kis körre(hosszú idő lesz :) ) ha a kutya átlépi a lábad vonalát akkor elindulsz ellenkező irányba a körön. Ha megint megelőz akkor megint fordulsz. Ha nagyon nem akarja felfogni akkor ránthatsz rajta egyet ne túl nagyon mert még kölyök.
Ezt a videót nézd végig, hogy hogy kell csinálni a póráz fegyelmet.
És vedd la a kutyáról a fojtót. Ha nincs rajta akkor bocsi.
Egy neveletlen bullterriernél teljesen normális :)
De azért ennyi idős korára ennél már bőven lehetne fegyelmezettebb.
Még a munkavizsgás kutyám is ezt csinálta.Ja persze bullterrier volt az istenadta :)
Munkakutyaversenyekre jártunk,bemutatóztunk stb.egyébként.
Köszönöm szépen Mindenkinek a választ! :)
Alapjáraton egész kicsi korától van az,hogy nem tetszik neki a póráz.
Ha nem akar felmenni akkor mind a négy lábát makacsul kitámasztja,és mint ha autót vontatnának olyan pózt vesz fel.Igen nekem azzal volt a baj,hogy előreengedtem .. és nem léptem el másik irányba el.
Erre figyelni fogok. Köszönöm mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!