Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Kutyachip probléma? Vissza...

Kutyachip probléma? Vissza vigyem az orvoshoz vagy ez normális?

Figyelt kérdés

A kutyám kedden kapta meg a chipet, és be van neki dagadva picit ahol a chip van. Ez majd elmúlik ?

Egyébként nincs baja, kedve, étvágya rendben van :)

2013. jan. 10. 20:08
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az én kutyámnak egy elég nagy csomó lett ott, mert a nyakörv basztatta. Kaptunk egy jó drága gyulladáscsökkentő tablettát és pillanatok alatt elmúlt örökre.
2013. jan. 10. 20:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Nálunk egyik kutyával sem volt ilyen probléma. Kérdezz rá a dokinál, valószínűleg begyulladt.
2013. jan. 10. 20:15
 3/9 anonim ***** válasza:
az enyémnél is először bedagadt, de saját magától elmúlt
2013. jan. 10. 20:30
 4/9 Hovarju ***** válasza:

Az én kutyám a beadás után pár órával már egyáltalán nem foglalkozott vele. nyoma sem maradt.

Szerintem hívd fel a dokit, és kérdezd meg mi a teendő.

2013. jan. 10. 20:56
 5/9 A kérdező kommentje:

Rendben. A kutyám egyáltalán nem törödik vele amúgy, kapott érzéstelenítőt előtte, meg most se piszkálja, ha simogatom se jelezi hogy fájna neki, jó mondjuk így nagyon nem mertem megnyomni ott ..

Nyakörv csak a séták alatt van rajta,de nem is ér el odáig szóval azzal nincs gond.

De akkor majd rákérdezék az orvosnál.

Köszi mindenkinek.

2013. jan. 10. 21:46
 6/9 anonim ***** válasza:
Pár nap alatt elmúlik, nem kell aggódni.
2013. jan. 10. 22:05
 7/9 A kérdező kommentje:

Köszi, neked is.

Már kezd csökkeni a duzzanat :) de amin meglepődtem,hogy pici szőr is van a helyén, nem gondoltam,hogy ilyen hamar elkezd vissza nőni. Aki nem volt chipeztetni még és nem gondolt bele,hogy történik , nem kell megijedni, nem hullik ki a szőr, csak kis területen, ahova chip kerül leborotválják.

2013. jan. 12. 13:33
 8/9 sippara ***** válasza:
66%
Nekünk le se borotválták és érzéstelenítőt sem adtak. Azt figyeltem meg egyébként itt gyakorin, hogy a legtöbb kutya, akinek bedagadt, kapott érzéstelenítőt. Az nem válthatta ki?
2013. jan. 14. 22:04
 9/9 A kérdező kommentje:
Lehetséges, mert így érzéstelenítővel együtt 2 injekciót kap(ott), szóval lehet nem maga az érzéstelenítő miatt,hanem a 2 szúrás majdnem csak egy területre. De én nem vagyok orvos, nem értek hozzá csak tipp. Viszont tényleg elmúlt magától a duzzanat, nem kellett semmivel lekezelni :)
2013. jan. 15. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!