Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Tényleg én vagyok önző?

Tényleg én vagyok önző?

Figyelt kérdés

Családommal közös udvarban, de külön bejáratú lakásban élünk. Nagymamám 85éves, szellemileg tiszta, teljesen önellátó, segítségre csak a vércukormérés-inzulinozás terén szorul. Édesanyám intézte, ápolási díjon volt Mamával. Sajnos, elég nehezen jönnek ki egymással, gyakran összekapnak.

Néhány hónapja Édesanyám visszament dolgozni, a reggeli és a déli inzulinozást én intézem. Itthon dolgozom.

Sajnos Anyu egészsége megromlott, újra itthon marad.

Amikor elmondtam férjemnek, az volt a reakciója, hogy akkor, ugye, édesanyám intézi a reggeli dolgokat Mamával?

Általában 7kor kelünk, 8kor felrongyolok Mamához, megszúrom, teát-kávét csinálok neki, ez kb 20-25percet vesz igénybe, s megyek vissza. Párom 11kor megy el dolgozni. Mama ellátásán kívül a reggelt-délelőttöt vele töltöm, a napom úgy szervezem, h mire este hazaér, minden kész legyen, s csak vele foglalkozzam. 7éve vagyunk együtt, nagyon szeretem. Nem akarom elveszíteni... De a nagymamámat sem akarom cserben hagyni... Férjem szerint megtöröm a reggelek varázsát. Nekem viszont szükségem van rá, h Mamát tutujgassam...

Tényleg önző vagyok???

2018. jan. 16. 22:07
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem nyugodt szívvel tördeld pl. az orrnyergét, ne csak a reggeleit.

Remélem a válaszokból leesett, hogy a baj nem Veled van elsősorban.

2018. jan. 17. 00:23
 12/35 anonim ***** válasza:
70%

A férjed eltart, hogy őt szolgáld egész nap? Uh...elképzelni se tudom, hogy ez legyen az életcélom, de nyilván, ha téged ezért tart, akkor igényt tart a reggeli társaságodra is, jogosan, mondhatni, ezért "fizet". Ez egy beteges dolog, ha már szóvá merte tenni, akkor biztosan nagyon nyeregben van a kettőtök kapcsolatát illetően.

Egyáltalán nem vagy önző, de mindkettőtökben van valami defekt, ha így éltek, már bocs, mert semmi közöm hozzá. Nagyid csak egy van, a kora alapján olyan sokat már nem kell "tutujgatni" , ha Te ezt szereted, akkor miért ne csinálhatnád?

2018. jan. 17. 06:53
 13/35 anonim ***** válasza:
69%
Gyakorlatilag ingyencsléd és punci vagy... ilyen korlátozo, ugráltató, féltékeny farkat én nem tudnék elviselni hosszu távon.
2018. jan. 17. 07:40
 14/35 anonim ***** válasza:
50%

Amugy Ö mit tesz érted? Néha kinyal orgazmusig vagy azt is oldd meg magadnak?

Te egy kis csicskásként viselkedsz, beteges a kapcsolatotok, ö meg csak használ téged.

Nem is akarsz változtatni, mi a jo neked ebben, mit szeretsz egy ilyen pötsön?

2018. jan. 17. 07:43
 15/35 anonim ***** válasza:
75%
bocsánat a durvaságért, de nem értem az ilyen rabszolgalelkű nőket-férfiakat.
2018. jan. 17. 08:21
 16/35 anonim ***** válasza:
46%
Mondjuk azt nem értem, hogy egy szellemileg ép, teljesen önellátó ember miért nem adja be magának az inzulinját, de ettől függetlenül nem sok az az idő, amit a nagymamáddal töltesz. A férjed önző, nem te.
2018. jan. 17. 09:00
 17/35 anonim ***** válasza:
51%
Nincs ekkora gond mint amit a többiek írnak. Egyszerűen amikor a férjed felhozza a témát te kerek perec megmondod hogy én igenis átmegyek a mamához. Basszus ne sajnálj már 20 percet tőle. Inkább emelkedj felül önmagadon és ha annyira velem akarsz lenni gyere te is velem. Nem kell ezt az egészet túl lihegni. Pl anyukám tavaly novemberben beteg lett. Becsípődött valami. Na nem ez a lényeg. Nyugdíjas és hetente 1x jár 2 órára dolgozni. Én minden teketória nélkül jöttem neki segíteni úgy hogy egész héten dolgozok és ez a munka hétvégén van. Anyum meggyógyult de én még segitek neki tavaszig. A férjemnek nem tetszik hogy én mindig hétvégén valamelyik reggel megyek segíteni. Mert anyád már meggyógyult. Na és? Miért ne segíthetnék? Kinek segítsek ha nem az anyámnak? Amúgy tök jól megvagyunk a férjemmel és a szüleimmel is. Megmondtam hogy segítek tavaszig és a férjem sem befolyásolhat.
2018. jan. 17. 09:23
 18/35 anonim ***** válasza:
58%

A férjed iszonyatosan önző, gyerekes. Nem mellesleg eléggé irányításmániás.

Nekem nagyon beteges, hogy mindent a férjedhez igazítasz. Kb. mintha az ő kiszolgálója lennél. Én is szeretem a férjemet, imádjuk egymást, de ettől még van családom, barátaim, és nem kell a férjemre tapadnom állandóan.

2018. jan. 17. 09:36
 19/35 anonim ***** válasza:
57%
legalább tudod milyen kedves a kedves párod.
2018. jan. 17. 09:45
 20/35 anonim ***** válasza:
55%

Mi az, hogy nem akarod elveszíteni??!

Szeret téged ez az ember, ha erre rámegy a házasságod? Te elhagynád őt ugyanezért? Gondolom nem. Fel se merülne benned még hasonló se.

Azt gondold végig, TE mennyit jelenthetsz neki, ha emiatt elveszítheted.

Gyereket ugye egyáltalán nem terveztek?

2018. jan. 17. 09:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!