Tényleg én vagyok önző?
Családommal közös udvarban, de külön bejáratú lakásban élünk. Nagymamám 85éves, szellemileg tiszta, teljesen önellátó, segítségre csak a vércukormérés-inzulinozás terén szorul. Édesanyám intézte, ápolási díjon volt Mamával. Sajnos, elég nehezen jönnek ki egymással, gyakran összekapnak.
Néhány hónapja Édesanyám visszament dolgozni, a reggeli és a déli inzulinozást én intézem. Itthon dolgozom.
Sajnos Anyu egészsége megromlott, újra itthon marad.
Amikor elmondtam férjemnek, az volt a reakciója, hogy akkor, ugye, édesanyám intézi a reggeli dolgokat Mamával?
Általában 7kor kelünk, 8kor felrongyolok Mamához, megszúrom, teát-kávét csinálok neki, ez kb 20-25percet vesz igénybe, s megyek vissza. Párom 11kor megy el dolgozni. Mama ellátásán kívül a reggelt-délelőttöt vele töltöm, a napom úgy szervezem, h mire este hazaér, minden kész legyen, s csak vele foglalkozzam. 7éve vagyunk együtt, nagyon szeretem. Nem akarom elveszíteni... De a nagymamámat sem akarom cserben hagyni... Férjem szerint megtöröm a reggelek varázsát. Nekem viszont szükségem van rá, h Mamát tutujgassam...
Tényleg önző vagyok???
Szerintem nyugodt szívvel tördeld pl. az orrnyergét, ne csak a reggeleit.
Remélem a válaszokból leesett, hogy a baj nem Veled van elsősorban.
A férjed eltart, hogy őt szolgáld egész nap? Uh...elképzelni se tudom, hogy ez legyen az életcélom, de nyilván, ha téged ezért tart, akkor igényt tart a reggeli társaságodra is, jogosan, mondhatni, ezért "fizet". Ez egy beteges dolog, ha már szóvá merte tenni, akkor biztosan nagyon nyeregben van a kettőtök kapcsolatát illetően.
Egyáltalán nem vagy önző, de mindkettőtökben van valami defekt, ha így éltek, már bocs, mert semmi közöm hozzá. Nagyid csak egy van, a kora alapján olyan sokat már nem kell "tutujgatni" , ha Te ezt szereted, akkor miért ne csinálhatnád?
Amugy Ö mit tesz érted? Néha kinyal orgazmusig vagy azt is oldd meg magadnak?
Te egy kis csicskásként viselkedsz, beteges a kapcsolatotok, ö meg csak használ téged.
Nem is akarsz változtatni, mi a jo neked ebben, mit szeretsz egy ilyen pötsön?
A férjed iszonyatosan önző, gyerekes. Nem mellesleg eléggé irányításmániás.
Nekem nagyon beteges, hogy mindent a férjedhez igazítasz. Kb. mintha az ő kiszolgálója lennél. Én is szeretem a férjemet, imádjuk egymást, de ettől még van családom, barátaim, és nem kell a férjemre tapadnom állandóan.
Mi az, hogy nem akarod elveszíteni??!
Szeret téged ez az ember, ha erre rámegy a házasságod? Te elhagynád őt ugyanezért? Gondolom nem. Fel se merülne benned még hasonló se.
Azt gondold végig, TE mennyit jelenthetsz neki, ha emiatt elveszítheted.
Gyereket ugye egyáltalán nem terveztek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!