Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Hogyan beszéljem meg velük?

Hogyan beszéljem meg velük?

Figyelt kérdés

Nagyszülőknél vagyok a testvéremmel.Holnap strandra akarnak menni,de nekem megjött :S Tudom,itt annyi lenne a dolog,hogy jó akkor nem megyek,de KÖTELEZŐ menni !Nem értem,hogy miért.Azt mondják,hogy majd bérelnek egy ágyat és ott fogok ülni,de én nem akarom,hogy ezért pénzt költsenek.A belépőt is meg kell venni.Inkább maradnék egyedül,legalább nem kell rám költeni.Amúgy is most üljek ott 3-4 órán át a melegben ruhában ?Mindig pont a legmelegebb időben mennék(már déltől ott kell lenni).

Hogyan lehetne megbeszélni velük,hogy maradjak otthon ?Nem először lennék egyedül,tudok magamra vigyázni és nem csinálok bajt.

15L

2017. aug. 14. 09:18
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem is hivatkozz arra, hogy borzasztóan görcsölsz, fejed fáj, hányingered van, gyenge vagy, nagyon erős vérzésed van, és bármikor átázhat a ruhád, folyton WC-re kell szaladgálnod stb.

Egyébként az, hogy egy 15 évest nem mernek egyedül hagyni, tiszta elmebaj.

2017. aug. 14. 12:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!