Hogyan beszéljem meg velük?
Nagyszülőknél vagyok a testvéremmel.Holnap strandra akarnak menni,de nekem megjött :S Tudom,itt annyi lenne a dolog,hogy jó akkor nem megyek,de KÖTELEZŐ menni !Nem értem,hogy miért.Azt mondják,hogy majd bérelnek egy ágyat és ott fogok ülni,de én nem akarom,hogy ezért pénzt költsenek.A belépőt is meg kell venni.Inkább maradnék egyedül,legalább nem kell rám költeni.Amúgy is most üljek ott 3-4 órán át a melegben ruhában ?Mindig pont a legmelegebb időben mennék(már déltől ott kell lenni).
Hogyan lehetne megbeszélni velük,hogy maradjak otthon ?Nem először lennék egyedül,tudok magamra vigyázni és nem csinálok bajt.
15L
Attól hogy menstruálsz miért kéne ruhában ülnöd?
Rakj fel egy tampont és kész. Még fürdeni is tudnál. Ha nem tamponozol akkor betét és rövid nadrág.Ennyire egyszerű. Azért ne úgy éld ezt meg mintha világ vége lenne. Vannak ennél szarabb napok is az életben.
Az meg a másik része, hogy medencés strandra nem való a tamponos fürdés sem. Természetes vízben oké, sima ügy, csak a gyakoribb cserére kell figyelni, de medencében egyrészt baromi sokan pancsolnak kis felületen, és ne már... másrészt meg sokkal könnyebb ilyenkor fertőzéseket összeszedni, a tampon az ellen nem dzsal.
Egyébként én személy szerint pont strand miatt tanultam meg anno a tampont használni (Velencére mentünk nyaralni, hetek óta rákészülve), de közel 30 éves fejjel is pont ugyanúgy utálom, mint akkor, csak akkor használom, ha nagyon muszáj.
Nyilván a kérdezőnek sem árt, ha előbb-utóbb megtanulja a dolgot, és eldönti, neki mi a szimpi, de nem biztos, hogy ez a legmegfelelőbb pillanat, főleg, hogy a kérdésből a nagyszülők nem tűnnek segítőkésznek ilyen téren.
mondd el nekik hogy nagyon görcsölsz és nem akarsz így ott szenvedni a melegbe.
kérdezz rá,hogy mi miatt aggódnak,hogy nem mernek otthon hagyni.?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!