Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Máshol is volt erős nemi...

Máshol is volt erős nemi megkülönböztetés az unokáknál a nagyszülők részéről?

Figyelt kérdés
Kislányként velem mindig finomabban bántak, többet kényesztettek, figyelmesebbek voltak velem, mint a fiú unokatesóimmel, akiknek több dolga volt és rövidebb volt a póráz. Most, huszonévesként bátorítva vannak, és dicsérve, ha jogsit szereznek, meg egyetemre mennek, meg jól tanulnak, az én sikerélményeimet udvariasan meghallgatják(egyetem, jogsi, munka), de igazából csak az érdekli őket, hogy mikor megyek férjhez. 23 éves vagyok mellesleg, tehát nem harminchoz közeli ketyegabiológiaiórám.
2017. aug. 9. 10:53
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nálunk pont én voltam rövid pórázon tartva, mert én voltam az egy szem lány utód a kiterjedt családban.

Életemben nem hallottam még olyat, hogy a kislány volt lazábban engedve :D

2017. aug. 10. 00:10
 22/22 anonim ***** válasza:
93%

Az anyám részéről a nagyszüleim p@rasztok az biztos... És elég sok pénzük is van, de lelkileg rohadtul szegények, eddig egy szelet sütit se kaptam csak úgy tőlük kedvességből. Se egy kedves szót csak b@-szog-@tást.

Ketten vagyunk unokák, mindketten egykék vagyunk, én 20/L ,meg egy fiú/18 .

A fiú a minden, a kiràly, a legjobb unoka a világon. Engem meg lehordamak, hogy semmirekellő vagyok, antiszociális, bezárkózott, de ha elmeséltem anno , h voltam vhol a barátaimmal, akkor én kh-urv@ voltam, meg rhi-bi, meg h én mégis milyen aljadék vagyok, hogy vegyes (fiu-lany) baráti társaságban voltam, vagy egyenesen el sem hitték, h vannak barátaim, pofán röhögtek...

Az unokatesómat istenítik, ha megtudják, h épp másnapos vagy buliban volt vagy bármi, az istenkirály...csak jót tud csinálni a gyerek.

Én jól tanultam, sporteredményeim is voltak stb...de le se xartak. Az uncsitesóm jobb minden téren szerintük.

Én megkaptam a nagyszüleimtől, hogy mivel NŐ vagyok, én nem vagyok a család teljesjogú tagja 😅😓

Tehát már csak 2-3 havonta nézek át muszályból hozzájuk, ha családi ünnep van. És ennyi.

Apám részéről a nagyszüleimet nagyon szeretem, nekik 5 unokájuk van, velem együtt 2 lány, 3 fiú és érdekes ők mindannyiunkat egyformán szeretnek és lesik minden kívánságunkat, ha ott vagyunk náluk. Mama kb minden héten küld sütit, felhív, érdeklődik stb

Ők szegényebbek anyagilag, de minden másban nagyon gazdag az életük, tele vannak szeretettel, gondoskodással.  Ilyennek kéne lennie minden nagyszülőnek!

20/L

2017. aug. 12. 18:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!