Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit tennétek a helyemben?

Ti mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
A szüleim elváltak és apukám felül van egy öcsém akit folyton elkényeztetnek meg minden. Ezzel nem is lenne probléma mert tudom hogy nem az én dolgom csak a felesége utál és hogyha apukám akkar nekem venni valamit mint például nekem egy szendvicset mint a múltkor akkor rögtön kezdi hogy mennyek haza anyumhoz és ott egyek mert ők nem fogják rám pazarolni a pénzüket.Őszintén szólva engem nem is nagyon érdekelnek az anyagiak inkább a hozzá állás mint például amikor elmentünk az eggyik ismerősünk ballagására általánosból és mind vittek neki virágot meg jándékot és egész este arról beszéltek hogy megyire ügyes meg fogy megyire felnőtt csak viszont nekem például azt se mondták hogy gratulálok vagy valami pedig nekem is abban az évben lett volna a ballagásom hogy nam költöztem volna ki külföldre. És ugyan ez van szülinapokon meg karácsonykor mikor például a nő keresztlányának vettek egy új számítógépet nekem pedig egy tábla csakit mert "híján voltak a pénznek". Egy csomószor tökre bántó megjedzéseket tesz mint például hogy nem is vagyok laktóz érzékeny csak figyelem viszketegségem van. Apukám általában próbál megvédeni de általában mindig veszekedés a vége amit ki nem álhatok mert tudom hogy ha már így vesszekednek elöttem akkor csak sejteni tudom hogy miket mondanak rólam mikor nem vagyok ott , ugyanis a multkor is az öcsém hozzám vágot egy hatalmas fadarabot mondván az annya már megmonta hogy engem csak utlni lehet meg hogy én vagyok a hibás ha valamit nem kaphat meg mert miattam nics pénzük semmit holott anyukám még gyermektartást se kér apukámtól.

2017. márc. 19. 01:59
 1/2 anonim ***** válasza:
88%

én nagyon sürgősen beszélnék apáddal, a helyedben, és megmondanám, ha nem tesz ez ellen semmit, akkor te oda többet nem mész, és a kapcsolatot is megszakítod vele.

egy nő, nem viselkedhet így egy másik házasságból született gyerekkel, undorító, de nem csak a nő, hanem apád is, mert a leírtak alapján nem áll ki melletted igazán.

2017. márc. 19. 02:16
 2/2 anonim ***** válasza:
Az elsőnek igaza van. A legjobb az ha szólsz neki hogy nagyon gusztustallannak tartod a viselkedésüket aztán egy pár hétig nem keresed hátha észre veszi magát.
2017. márc. 19. 08:09

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!