"féltesó" érkezése? Milyen hátránya lesz a fiamnak ha megszületik?
Biztos meg fog változni a helyzet, hiszen eddig amíg ott volt az apja 100%-ban rá figyelt, most nyilván a babával is fog foglalkozni.
De ez minden családnál így van, teljesen természetes dolog. Ha a felnőttel jól kezelik, nem lesz baja. Beszélj erről az exeddel.
A nagyszülők nem értem, hogy jönnek a képbe.
Neveld úgy a gyereked hogy örüljön a féltesónak. Biztos láthatáson másképp lesz,hisz lesz ott pici baba. Ex anyósékkal ne foglalkozz.
A volt férjed párját kérdezd meg hogy elfogadja e kinőtt ruhákat. Ha igen szívesen adsz. Nem adnám amugy oda az összeset,csak pár db-t ha kell nekik.
4es köszi. Igazad van. Engem csak az érdekel, hogy a fiamnak ne legyen ez miatt rossz... Mert ott nem azt a figyelmet kapja amit vár..
én úgy fogom nevelni, akkor is a testvére,lényegtelen fél vagy édes...lehet később egymásra számíthatnak csak. De akkor is féltem a fiam, szerintem ez érthető
"le se szarják" - vagyis már most sem foglalkoznak vele, nem? Akkor nem fog változni.
Nem értem egyébként hogy tehet ilyet egy nagyszülő :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!