Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Merjek vagy ne merjek a...

Merjek vagy ne merjek a Nutellából enni?

Figyelt kérdés

A legkisebb unoka miatt csücsül a spejzban a telázsi legfelső polcán lévő befőttek mögött egy üveg Nutella. Mamám nem reklámozta, hogy egyek belőle, és amikor ettem, apámmal kifizettette az árának a felét. Erre mondtam neki, hogy kifizetem én, mivel én ia dolgozom, van pénzem. Beleegyezett, aztán a 2. üveget a polcon máshová tette, ezért megkérdeztem, előlem dugta-e el. Szabadkozott, hogy nem, de az az üveg is elfogyott, most pedig a 3. ismét egy másik helyen van, a befőttek mögött. A második Nutelláért sem fogadott el pénzt.

Tudom, kicsit pihent az agyam, hogy ilyet kérdezek, de szerintetek mégis előlem dugdossa a mama, mert nem akar pénzt elfogadni az unokájától? :D Ha magam veszem meg majd a Nutellát, attól pedig meg fog bántódni?

Most nem tudom, egyek-e a Nutellából, éhes vagyok.

2017. márc. 26. 03:29
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
77%

"Nem egy üveg édességről van szó, hanem arról, hogy az öregasszony eldugja előle. Talán ez illő viselkedés?"

Talán egy kisnyugdíjas néni az illető, akinek ezt is nehéz kifizetni. De mivel van olyan hogy egy pici gyerek ragaszkodik valamihez - esetleg, netalántán inkább azt adná neki a nagyi ha ritkábban is, mint mást amit nem igazán szeret.

2017. márc. 26. 14:10
 32/42 anonim ***** válasza:
73%

Azért vicc hogy itt egy idős nénikét szidnak, de az rendben van ha egy keresőképes valaki elzabálja egy gyerek elől az édességet.

Unokanővérem volt ilyen: Három gyerekes. keresőképes felnőtt létére elvárta hogy a mamánk ugyanúgy vegyen neki is csokit mint a dédunokáknak. Ha nem kapott, felette a saját gyerekei elől, mert az neki is jár... Igazi "mintaanya" volt aki lesz*rta mennyiből él a nagyink.

2017. márc. 26. 14:13
 33/42 anonim ***** válasza:
16%
Mondjuk nekem is volt ilyen, volt párom imádta a Nutellát, én egyszer ettem bele két kanállal, észrevette és napokig ki volt borulva, aztán ő is eldugta, komolyan mit tud ez az édesség?
2017. márc. 26. 14:19
 34/42 A kérdező kommentje:

Ember, mennyi válasz született. A legtöbbet el sem olvastam, mert sokaknak a szövegértés sem megy, így semmi értelmeset nem írt.

Ne írjatok, nincs itt megoldandó probléma. Főleg ne találgassátok a helyzetünket és a kapcsolatunkat. :D Jó sokan mellé lőttek, nem is reagálok.

Szép napot! :D

2017. márc. 26. 15:12
 35/42 Estádio de Felchút ***** válasza:
59%

Ne egyél a nutellából, tele van cukorral meg telített zsírokkal. Igazi ótvar gané "étel". Modern moslék.

Egyél meg 2 banánt meg egy negyed kiló sovány túrót.

Nagymamádnak pedig mondd meg, hogy emlékezzen, ha majd emlékeznie kell, és akkor majd megérti, amit most még nem sejt.

2017. márc. 26. 18:33
 36/42 Lelki Szolgálat válasza:
16%
Én a helyedbe amit találok nutellát azt mindent fel bontanám és jól össze kenném vele a spejz falát, és utána be hivnám a nagyidat, hogy ha ÉN nem ehetek belőle akkor más se egyen :$$$
2017. márc. 26. 19:45
 37/42 anonim ***** válasza:
39%
Szégyen az öregasszony, nekem nagyon sértő lenne, hogy eldugja elölem..
2017. márc. 26. 19:48
 38/42 anonim ***** válasza:
68%
utolsó: aki lop belőle, annak miért az a szégyen, hogy eldugják előle. inkább az a szégyen, hogy egy öregasszonytól lop.
2017. márc. 26. 20:17
 39/42 anonim ***** válasza:
57%

Az a helyzet, hogy mi nem tudjuk, melyik helyzet áll fenn:

- nagyi mindig kivételezik a kisebbik gyerekkel és csak neki vesz minden édességet;

- kérdező sokadszor falta már fel az egész üveggel, és nagyi most már szeretné, ha a kicsinek is jutna.

Egészségnácik meg tűnjenek már innen, nem az volt a kérdés, mennyire egészséges a Nutella. Menjetek, a salátátok már vár :)

2017. márc. 28. 12:27
 40/42 anonim ***** válasza:
100%
utolsó: már kettőt felzabált, a harmadikat kezdi el most. azért ez sok, szerintem le lehet vonni a következtetéseket. 40-60 ezres nyugdíjaknál azért megérzi az ember azt a pár ezrest.
2017. márc. 29. 07:47
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!