Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Merjek vagy ne merjek a...

Merjek vagy ne merjek a Nutellából enni?

Figyelt kérdés

A legkisebb unoka miatt csücsül a spejzban a telázsi legfelső polcán lévő befőttek mögött egy üveg Nutella. Mamám nem reklámozta, hogy egyek belőle, és amikor ettem, apámmal kifizettette az árának a felét. Erre mondtam neki, hogy kifizetem én, mivel én ia dolgozom, van pénzem. Beleegyezett, aztán a 2. üveget a polcon máshová tette, ezért megkérdeztem, előlem dugta-e el. Szabadkozott, hogy nem, de az az üveg is elfogyott, most pedig a 3. ismét egy másik helyen van, a befőttek mögött. A második Nutelláért sem fogadott el pénzt.

Tudom, kicsit pihent az agyam, hogy ilyet kérdezek, de szerintetek mégis előlem dugdossa a mama, mert nem akar pénzt elfogadni az unokájától? :D Ha magam veszem meg majd a Nutellát, attól pedig meg fog bántódni?

Most nem tudom, egyek-e a Nutellából, éhes vagyok.

2017. márc. 26. 03:29
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
85%
Egyél:D
2017. márc. 26. 03:42
 2/42 anonim ***** válasza:
76%

Ezek szerint mégsem a legkisebb unoka miatt dugdossa, ha apáddal kifizetette a felét mikor bekajáltad.

Ott laksz nála, vagy mi ? Miért nem veszel magadnak egy rakat nutellát ha arra vagy ráállva, vagy viszel pár üveggel és rakod be a spájzba ?

2017. márc. 26. 04:01
 3/42 anonim ***** válasza:
90%

De gáz...igaz, hogy nem egy olcsó élelmiszer,de csak a kisunokának jár, a nagyobbank már nem? Nyilván nem neked vette, ha apáddal kifizettetik a felét, de a szemedbe mondani nem merik, mert érzi nagyanyád is, hogy mennyire ciki, amit csinál.

Én a helyedben vennék magamnak egy üveggel, és felímkézve beraknám a spájzba, majd szólnék, hogy mivel te is szerted, hoztál maganak, mert tudod, hogy amaz nem neked van odakészítve.

2017. márc. 26. 05:50
 4/42 A kérdező kommentje:

Ilyenen nálunk már rég nincs sértődés, mindig a gyerek az első. Mármint olyannyira, hogy neki pl. külön kéztörlő van kikészítve, ami új, mi többiek csak a szétfoszlott régibe törölhetjük a kezünket. Nem mintha egészségügyileg ez indokolt lett volna.

Na, mindegy, nem ezért írtam ki a kérdést. Ettem végúl egy kicsit. :D

2017. márc. 26. 06:09
 5/42 anonim ***** válasza:
75%
Hogy egy csaladban mik mennek! Ehetek e vagy sem, kifizettetik akaja arat!!?? Konyorgom, egy kis Nutellarol van szo, nem is kaviarrol. Nalunk ami kaja itthon van, barki ehet belole. Elfogyott? Majd veszek meg.
2017. márc. 26. 06:47
 6/42 anonim ***** válasza:
72%
Ne haragudj, de elég smucig egy mamád van, ha apukáddal képes volt kifizettetni.. Én már csak azért is ennék belőle 😅
2017. márc. 26. 07:02
 7/42 anonim ***** válasza:
30%
Egyébként te ki vagy a történetben? Nekem nem teljesen tiszta.
2017. márc. 26. 07:15
 8/42 anonim ***** válasza:
94%

#7-es, pedig nagyon tiszta, hogy a kerdezo egy idosebb unoka.

"Tudom, kicsit pihent az agyam, hogy ilyet kérdezek, de szerintetek mégis előlem dugdossa a mama, mert nem akar pénzt elfogadni az unokájától? :D Ha magam veszem meg majd a Nutellát, attól pedig meg fog bántódni?"

2017. márc. 26. 07:29
 9/42 anonim ***** válasza:
35%
Hulye oregasszony...en latvanyosan kifejeznem a nem tetszesemet, de hat ez en vagyok. Kotelezo atmenned amugy?
2017. márc. 26. 07:49
 10/42 anonim ***** válasza:
30%
Mi a fenének eszel belőle, ha tudod, hogy a kicsi unokáé ? Főleg, ha tudnál venni magadnak te is. A kutyák szokták direkt elzabálni egymás elől az ételt féltékenységből. Ennyire jobban esik a másé ? A nagymamának nem kellett volna kifizettetni az árát, de a helyében én is mérges lennék.
2017. márc. 26. 08:26
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!