Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Merjek vagy ne merjek a...

Merjek vagy ne merjek a Nutellából enni?

Figyelt kérdés

A legkisebb unoka miatt csücsül a spejzban a telázsi legfelső polcán lévő befőttek mögött egy üveg Nutella. Mamám nem reklámozta, hogy egyek belőle, és amikor ettem, apámmal kifizettette az árának a felét. Erre mondtam neki, hogy kifizetem én, mivel én ia dolgozom, van pénzem. Beleegyezett, aztán a 2. üveget a polcon máshová tette, ezért megkérdeztem, előlem dugta-e el. Szabadkozott, hogy nem, de az az üveg is elfogyott, most pedig a 3. ismét egy másik helyen van, a befőttek mögött. A második Nutelláért sem fogadott el pénzt.

Tudom, kicsit pihent az agyam, hogy ilyet kérdezek, de szerintetek mégis előlem dugdossa a mama, mert nem akar pénzt elfogadni az unokájától? :D Ha magam veszem meg majd a Nutellát, attól pedig meg fog bántódni?

Most nem tudom, egyek-e a Nutellából, éhes vagyok.

2017. márc. 26. 03:29
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
74%
Igen, pláne mikor érzékelem, hogy az az üveg el van dugva, akkor nem eszek bele csak úgy.
2017. márc. 26. 10:27
 22/42 anonim ***** válasza:
65%
Egyetértek az utol sóval, még családban sem feltétlenül közös minden, csúnya dolog csak úgy hozzányúlni kérdezés nélkül.
2017. márc. 26. 10:37
 23/42 anonim ***** válasza:
24%
nagyon egészségtelen a nutella, de ha midenképp enni akarsz, vegyél magadnak és edd azt. fogorvosra és inzulinra pedig folyamatosan rakjál félre pénzt, kelleni fog.
2017. márc. 26. 10:44
 24/42 anonim ***** válasza:
48%
# 24 A kisunoka is rakjon félre, ugye?
2017. márc. 26. 11:11
 25/42 anonim ***** válasza:
44%
Kérdező, nagyanyád nem szeret benneteket egyformán. Ahol egynek jut, ott kettőnek is jutna. Én elgondolkodnék a kapcsolattartáson.
2017. márc. 26. 11:14
 26/42 anonim ***** válasza:
29%
25-ös: a kisunokának majd a szülei kifizetik a kezeléseket. a kérdező "felnőtt", saját keresettel rendelkező ember. tudnia kell, mit tesz magával, felelős magáért.
2017. márc. 26. 11:21
 27/42 anonim ***** válasza:
65%

Most komolyan, ennyi felnott ember es tinedzser egy nyomorult Nutellaert sirankozik, hiszteriazik, meg "atgondolna a nagyival a kapcsolatot"?

Egy uveg mogyorokrem, basszus....nem az oroksegedbol semmizett ki! Legyel mar felnottesebb!

2017. márc. 26. 11:24
 28/42 anonim ***** válasza:
62%
Oké én elfogadnám, hogy ez a kisunokáé, de másnap vennék magamnak és alkoholos filccel ráírná, hogy "Veronikáé". Ennyi, kész, nincs több sértődés meg dugdosás, kifizetgetés. Te meg ha megkívánod a Nutellát, akkor nem kell, hogy bűntudatod legyen.
2017. márc. 26. 11:27
 29/42 anonim ***** válasza:
36%
Nem egy üveg édességről van szó, hanem arról, hogy az öregasszony eldugja előle. Talán ez illő viselkedés? Legalább nyissa ki a száját és közölje a naggyal, hogy neked ebből nem jut, mert mindet a kicsinek szánom. Ocsmány egy öregasszony lehet.
2017. márc. 26. 11:31
 30/42 anonim ***** válasza:
45%
De, ez vihar egy pohar vizben. Egy tini hiszteriaja mert a nagyija a picinek szanta az edesseget. Nalunk is volt, hogy csak a legkisebbnek lett veve edesseg, marmint a csalad legkisebbjenek, sosem sertodtunk miatta. Egyszeruen ostobasag.
2017. márc. 26. 11:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!