Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mennyi pénzt kaptál ballagásra...

Mennyi pénzt kaptál ballagásra csak a nagyszülőktől?

Figyelt kérdés
középiskola, gimis ballagás

2017. márc. 18. 10:09
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
100%
Semennyit, pedig en pelenkaztam is meg furdettem is papamat nem is keves ideig, meg sem vertem ki a hisztit. Nagy dicsodeg, hogy vegig tudsz setalni az iskolan, hagyjuk mar... ahol mar egy gimis ballagas isse nagy szo, nem sok eszleny lehet a csaladban
2017. márc. 18. 14:53
 22/31 anonim ***** válasza:
100%
Tőlük én egy arany fülbevalót kaptam. Pénzt nem. De ki se ejtenék olyant, hogy nekik a pénzosztás a dolguk. Hogy lehetsz ilyen haszonleső? Magadnak tanulsz, nem pénzért.
2017. márc. 18. 16:47
 23/31 anonim ***** válasza:
Én nem kaptam senkitől semmit, de mondtam is nekik, hogy elég nevetséges lenne, ha azért kapnék bármit is mert sikeresen elballagtam és teljesítettem az érettségit, ez azért elég alap.
2017. márc. 18. 20:15
 24/31 anonim ***** válasza:

0forint.minek pénz?az a kötelessége a gyereknek hogy kijarja az iskolát hisz azzal alapozza meg a jövőjét.

Amúgy meg egy kis fényképezőgépet kaptam.(2009)

Lány

2017. márc. 18. 21:55
 25/31 anonim ***** válasza:
100%
Amikor én ballagtam, nekem már csak az egyik nagypapám élt, a többi nagyszülőm sajnos nem. Ő is elmúlt 85, és én nagyon boldog voltam, hogy egyáltalán el tudott jönni a ballagási ebédre, mert ez neki akkor már elég nagy kaland volt, nemigen mozdult ki már a kis házából. Abból a picike nyugdijából is hozott kicsi pénzt nekem ajándékba. Később, amikor már saját keresetem volt, én nagyon örültem, amikor vehettem-vihettem neki valamit, az édességet nagyon szerette öregkorára, 90 éves korában halt meg. Olyan évfolyamtársamról is tudok ám, aki a ballagási virágait a családi ebéd után sorban kihordta a temetőbe a nagyszülei sirjára... Szóval kedves kérdező: örülj annak, hogy a nagyszüleid élnek és részt tudnak venni a tiszteletedre rendezett családi ebéden. Ahol majd legyél szives kedvesen megkérdezni tőlük, hogy a nyári iskolaszünetben miben segithetnél nekik... akkor is, hogyha nem tömték tele a zsebedet pénzzel. Tisztában vagy, hogy milyen anagiak között élnek ők? Jómódúak? Nem minden unoka kap kocsit a nagyiktól ballagásra...
2017. márc. 19. 04:15
 26/31 anonim ***** válasza:
100%

kb 50 ezret.

maradandó dologra költöttem.

nem ez a lényeg szerintem,hogy adnak -e pénzt,meg hogy ki mennyit.

szerintem örülj neki,hogy megvannak a nagyszüleid.

én pl most az esküvőmhöz állok elég közel. nagyon nagy bodlogság lesz,ha ott lehetnek a nagyszüleim az esküvőmön. sokkal többet jelent ez,mint hogy ha hoznak x ezer forintot.

ballagásnál is hasonló a helyzet szerintem.

nyilván én is örültem a pénznek, de ha nem kapsz se keseredj el szerintem.

egyébként egy ballagás tényleg nem annyira nagy dolog,gyakorlatilag bárki el tudja végezni,csak végig kell ülni az x évet.

nyilván ha szép eredményekkel zárja valaki,az igenis nagy dolog és jogosan lehetnek rád büszkék. de a pénz itt sem jön összefüggésbe.

egy egyetemi diploma már inkább valami,azt nem tudja bárki elvégezni, sokaknak beletörik a bicskája.

2017. márc. 19. 07:27
 27/31 A kérdező kommentje:

nekem van több unokatesóm és ők is kaptak na ennyi

tesóm meg kapott még tőlük gépet 100 fölött szóval nem lenne igazságos ha én nem kapnék

ennyi

2017. márc. 19. 08:29
 28/31 anonim ***** válasza:
100%
gondolom a tesód és unokatesóid normálisak, veled ellentétben és nem csak pénzeszsáknak tekintik a rokonaikat.ennyi. Ha az én unokám lennél nem kapnál semmit, mert pont ennyit érdemelsz.
2017. márc. 19. 09:48
 29/31 anonim ***** válasza:
Fúj, mekkora egy haszonleső sz@ardarab vagy! Azért a 8 osztályt kijárni nem nagy cucc, nagyon sötétnek kell ahhoz lenni, hogy ne sikerüljön. Mindenesetre a testvéred és az uncsitesó nyilván jobb fej nálad. Sajnálom a szüleidet...
2017. márc. 20. 20:14
 30/31 anonim ***** válasza:
arany nyakláncot és fülbevalót kaptam, pénzt semennyit.
2017. márc. 24. 13:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!