Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Elhivjam a ballagasra?

Elhivjam a ballagasra?

Figyelt kérdés

Apai magymamammal nem volt tul jo soha sem a kapcsolatom. 3 eves voltam mikor a szuleim kulonmentek, egy kezemen megtudnam szamolni, hogy hanyszor keresett fel. Azzal el volt intezve, hogy anyuek ellene neveltek, igy nem is keresett. A szalagavatomon lett egy kis galiba, elso korben nem hivtam meg, mivel draga volt a jegy, azokat irtam fel akiket biztosra tudtam, gondoltam potrendelesnel meghivom oket, de elotte megkerdezem eljonnenek e. Idokozben apukamnak 2 jegye felszabadult, megelozott es elhivta o mamamat es a parjat.

Ezutan mamam ramirt facebookon, hogy miert nem en hivtam meg, es hogy o inkabb el se jon, nem zavar, mivel az elso korben nem volt benne. Nem ertem, milyen jogon varta el, hogy az elsok kozott legyen meghivva, mikozben egesz eletemben lesz*rt.

Most lesz a ballagasom. Elhivjam es majd o dont arrol,hogy eljon e vagy sem, vagy hagyjam oket? Mi lenne a helyes?

18/L

2016. márc. 27. 18:58
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
71%
Itt komolyan ennyire életképtelenek az emberek?
2016. márc. 27. 19:44
 2/11 anonim válasza:
74%
Gondolom nem annyira szeretnéd ha elmenne. De ettől még illene meghívod! Ezután minden amit tesz vagy mond az őt fogja minősíteni.
2016. márc. 27. 19:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem a legszebb dolog, amit írok. De én meghivnam a helyedben. Eddig úgysem törődött veled, itt az ideje,h vigyen neked vmit. Már csak visz vmit, ilyenkor illik. Ha mégsem visz, akkor legalább tudod,h más alkalommal ne hívd meg.
2016. márc. 27. 20:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem hivd meg, ebből lesz kevesebb gondod....
2016. márc. 27. 20:48
 5/11 anonim ***** válasza:
74%

Ha nem hívod meg, okot adsz a sértődésre, ezzel elmélyíted a haragot.

Hívjad meg szerintem, mert

- mégiscsak apád anyja,

- ha gondolkodik, észreveszi, hogy amennyiben nem jól viselkedik, mindenért ő hibáztatható.

2016. márc. 27. 20:57
 6/11 anonim ***** válasza:

Akkor én leszek az ellenvélemény, mert csak azért mert "illik" meg "mègiscsak az apádanyja" biztos nem nyaliznék valakinek aki 15 eve le(se)sz@r!

Neki "illene" fogalkozni veled, mégis csak a "fia gyereke" vagy.

Ha kell a pènze hívd meg, ha nem nem ;)

2016. márc. 28. 09:08
 7/11 anonim ***** válasza:
Szerintem hívd meg, aztán ha eljön, akkor eljön, ha nem, akkor nem. Teljesen mindegy. (Mondjuk ha elmegy, talán pénzt is kapsz :D)
2016. márc. 28. 11:27
 8/11 anonim ***** válasza:
Én azt hívnám meg a ballagásomra, aki nekem fontos, és akinek én fontos vagyok. Az, hogy rokon vagy nem, az nem mérvadó.
2016. márc. 28. 15:22
 9/11 anonim ***** válasza:
Hívd meg. Ha majd az esküvőd lesz, akkor is hívd meg. A két esemény után jobban fogod látni, miként viszonyul hozzád. (Igyekezz egy kicsit őt is megismerni. Magad megnyugtatása érdekében, hogy nem anyukád nevelt ellene, mert ha ő nem akart látni, arról anyukád nem tehet. )
2016. márc. 28. 15:58
 10/11 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszonom a valaszokat!

18 eves vagyok, a nyolcadikos ballagasomra sem jott el. Sosem kaptam tole penzt amiota az eszemet tudom, de ajandekra sem emlekszem.

Ezert vagyok bajban ezzel a kerdessel, mert a szalagavato utan is felhaborodott es hallgattam apum hugatol, hogy mennyire szemet vagyok, a masik mamamat bezzeg elbirom hivni.

2016. márc. 28. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!