Elhivjam a ballagasra?
Apai magymamammal nem volt tul jo soha sem a kapcsolatom. 3 eves voltam mikor a szuleim kulonmentek, egy kezemen megtudnam szamolni, hogy hanyszor keresett fel. Azzal el volt intezve, hogy anyuek ellene neveltek, igy nem is keresett. A szalagavatomon lett egy kis galiba, elso korben nem hivtam meg, mivel draga volt a jegy, azokat irtam fel akiket biztosra tudtam, gondoltam potrendelesnel meghivom oket, de elotte megkerdezem eljonnenek e. Idokozben apukamnak 2 jegye felszabadult, megelozott es elhivta o mamamat es a parjat.
Ezutan mamam ramirt facebookon, hogy miert nem en hivtam meg, es hogy o inkabb el se jon, nem zavar, mivel az elso korben nem volt benne. Nem ertem, milyen jogon varta el, hogy az elsok kozott legyen meghivva, mikozben egesz eletemben lesz*rt.
Most lesz a ballagasom. Elhivjam es majd o dont arrol,hogy eljon e vagy sem, vagy hagyjam oket? Mi lenne a helyes?
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!