A helyzet az,hogy elkoltoztem a szuleimtol 2 eve,azota a paromnal lakom,a kozepiskola mellett dolgozom tisztessegen.En meleg vagyok es a szuleim illetve a csaladom ezt nem tudtak elfogadni ezert otthagytam oket,nem tartok ilyen emberekre igenyt,akik nem tudnak feltetelek nelkul szeretni.Ami kellett osztalypenzt illetve tankonyveket fizetni meg ilyenek azokat en a sajat keresetembol fizettem az utobbi evekben.A baratom egyertelmuen ott lesz,mert ra szamithattam mindig es mindenkor mindenben,o fogadott be a sajat lakasaba es nagyon szeretjuk egymast mar 3 eve.A barataim is ottlesznek velem,viszont nem tudok donteni,hogy a csalad kapjone meghivot.En nem haragszom rajuk amiert nem szeretnek engem,de azert jolesne ha ottlennenek es tapsolnanak mikor ramtuzik a szalagot..Tanacsotokat szeretnem kerni,hogy mi lenne a helyes ezekutan?Kerdeses hogy eljonnenek-e ugy hogy a baratom is ottlesz.Karacsonykor sem talalkoztunk,mert nem hivtak haza a szentestei vacsorara,de nem is hianyzott annyira a csalad.Nekem mar van sajat csaladom..Szoval varom hogy ti mit tennetek a helyzetembe? 19/F
Beszéltek? Találkoztok? Tartottátok a kapcsolatot 2 év alatt? Mert ha nem, akkor felesleges meghívni őket.
2016. jan. 18. 11:09
2/18 anonim válasza:
hát nem mindegy,hogy hogyan költöztél el. szóval ha ők rakták ki a cuccaidat az utcára és adtak ultimátumot,akkor én nem hiszem,hogy meghívnám őket.
de ha kicsit "barátságosabban" váltatok el, akkor hívd meg őket. majd ők eldöntik,hogy fontosabb -e a sértettségük, mint hogy elmenjenek -e.
2016. jan. 18. 11:10
3/18 anonim válasza:
Ez egy szép gesztus lehet a részedről a békülésre, megteheted vele a lépést a te oldaladról. Attól, hogy meghívod őket, még mindig elutasíthatják a dolgot és mondhatják azt, hogy ők nem kíváncsiak rád és nem lesznek ott, de te legalább megpróbáltad.
Én a helyedben a meghívó mellé írnék egy rövid levelet is. Ebben leírhatnád, hogy a párod is ott lesz, és ha ezzel még mindig nem tudnak együttélni, nem tudnak téged azóta sem elfogadni, akkor jobb, ha nem jönnek el, de te a lehetőséget megadod nekik arra, hogy változtassanak a veled való kapcsolatukon és részesei lehetnek az életed egyik ritka pillanatának.
2016. jan. 18. 11:12
4/18 anonim válasza:
Szerintem ne...
Balhét fognak csinálni akármi is lesz, vagy a közömbösségükkel/megjegyzéseikkel elrontják a kedved és az estéd.
2016. jan. 18. 11:16
5/18 A kérdező kommentje:
Hat igen ,nem valtunk el annyira baratsagosan.Mint sok szulo ok is ugy gondoltak hogy ok az atyauristenek nelkuluk sehova sem jutnek de bebizonyosodott,hogy nem igy lett.Pont akkor toltottem a 18-at igy beavattam az osztalyfonokomet akivel retteno jo kapcsolatom van,egy laza eletrevalo modern felfogasu no aki amikor kestem mert olyan munkat kaptam csak ahol ejjeli muszak van es utana ultem be 8-9.orakkor az iskolapadba,sokszor elnezezett egy-ket igazolatlant:) A kapcsolatot annyira nem tartjuk,mostis csak facebookon ertesultem kep alapjan rola hogy a regi otthonomba egesz csaladi nagykaracsony volt :D
2016. jan. 18. 11:16
6/18 anonim válasza:
Az nem zavar, ha nem beszéltek, de az jó volna, ha ott volnának, amikor díszelegsz? Nem értem.
2016. jan. 18. 11:17
7/18 A kérdező kommentje:
A masik resze a dolognak amit sosem ertettem,hogy en is mindig egy sportkedvelo srac voltam,a baratom hobbija a testepites tehat eleg maszkulin egy ember ha valaki beszolna nekem lazan kiosztana ket pofont :D Eritek tehat nem allunk neki a muvhaz kozepen csokolozni es szexelni es nem mutogatnanak a szuleimre ujjal hogy odanezd az o gyerekuk a meleg..:D Sose ertettem miben esett volna nehezukre elfogadni,nem maszkalok rozsaszinbe a pridera,lehettunk volna egy teljesen normalis szereto csalad neha talalkoznak a baratommal de ennyi,de ehelyett mintha megoltem volna valakit..
2016. jan. 18. 11:21
8/18 anonim válasza:
Ne hívd el őket, nem lesz jó vége.
2016. jan. 18. 11:22
9/18 A kérdező kommentje:
Ők kuldtek el anno meg flegmazva hogy ha mar pasim is van nem csak homoszexualis vagyok akkor lehet menni a pasihoz.Aztan apam kivette a borondom es levagta elem,egy hetveget maradthattam otthon,amig osszeszedem azokat a cuccokat amikre szuksegem lesz es utana mennem kellett.De en ezekutan se gyulolom oket mert a szuleim es nem diszelgek de azert jolesne ahogy a 100\99 evfolyamtarsamnak ottlesznek a szulei es a csaladja.
2016. jan. 18. 11:25
10/18 anonim válasza:
"azert jolesne ahogy a 100\99 evfolyamtarsamnak ottlesznek a szulei es a csaladja."
- De miért? Mert olyan jó emlékek fűznek hozzájuk? Mert lelkiekben és anyagilag is támogattak abban, hogy idáig eljutottál? Hogy tudod, hogy büszkék rád, és szeretnéd, ha most is büszkék lehetnének? Vagy miért?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!