Meghívjam a szalagavatómra?
Figyelt kérdés
apai nagymamám nem éppen a család legszeretettebb embere... tesómmal jó pár éve nagyon csúnyán összevesztek, és anyukám sem szereti. nemsokára szalagavató és nem tudom, hogy meghívjam-e. megszeretném, és tesómék el is viselnék, de nem akarok nekik se rosszat okozni. általános iskolai ballagásomra meghívtam és akkor nem viselkedett megfelelően anyukámmal, tehát rossz vége lett. de nagymamámat sem szeretném megbántani.2014. szept. 1. 21:29
1/1 anonim válasza:
Én a szalagavatómra csak szűk családot hívtam meg (szülők+testvér). Végül is ballagásod ugyanúgy lesz, arra meghívhatod. Ha esetleg rákérdezne (vagy akár te is megemlítheted neki), akkor meg mondd azt, hogy meg van szabva hogy ki hány embert vihet, mert kicsi a hely vagy ilyen. Nálunk mondjuk nem volt, mert kis osztály voltunk, de volt ahol megszabták h ki hány embert hozzon, hogy mindenki elférjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!