Szerintetek elhivjam a szuleim a szalagavatomra?

én se lennék odáig a hírtől,hogyha a kamasz gyerekem bejelentené,hogy meleg.
de basszus azért elég erős emiatt kirakni az utcára..attól még ugyanúgy a gyerekük maradsz. jobb lett volna, hogyha hazudsz nekik erről évtizedekig?
nekem az egyik rokonom majd 40 évesen vallotta be, hogy meleg. de előtte már halálra szekálták a szülők, hogy mikor lesz már felesége, mikor lesz már gyerek, mikor mutat már be végre valakit otthon?
szerintem sokkal tisztább,hogyha inkább elmondja az ember időben, nem hagyja reménykedni a szülőket.
ha ki szeretnél békülni a szüleiddel, akkor egy jó lehetőség most,hogyha ezzel nyitsz feléjük,hogy adsz nekik meghívót. de ha nem szeretnél velük kibékülni, akkor ne adj. csak azért mert ott lesznek a többiek szülei, még ne hívd meg őket..csak akkor,hogyha tényleg szeretnéd,hogy ott legyenek. :)
bár én úgy gondolom nekik kéne nyitni feléd és bocsánatot kérni. de te is megteheted a nyitást.

Fogadd el, hogy az ő értékrendjük és a Tied között feloldhatatlan ellentét van. Elsőként az írásos vagy távbeszélgetéses kommunikációval próbálkozz, ott is kerüld az érzékeny témákat.
Feltétel nélküli szeretet nem lehet elvárni, pl. ha aljas bűncselekményt követnék el, én sem számítanék a család toleranciájára.
Korábbi korok a homoszexualitást is sokkal súlyosabban ítélték meg, aki azon korok erkölcse alapján szocializálódott, attól természetes, hogy ezt súlyosan elfogadhatatlan magatartásformának érzi. Az hogy mi a normális, meg mi nem, attól függ, miben szocializálódtunk, a japánok például nyugati szemmel visszataszítóan elfogadóbbnak tartják felnőtt férfiak gyereknek kinéző jó esetben 14-16 éves diáklányok iránti vonzódását is.

Nem voltam jó sose matekból, de:
-pont akkor töltötted a 18-t, ez volt 2 éve, és most vagy 19?
Mellesleg ha akarsz adni még egy esélyt a jó családi kapcsolathoz, akkor meghívod őket és eldöntik kíváncsiak e rád vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!