Mennyi pénzt kaptál ballagásra csak a nagyszülőktől?
Figyelt kérdés
középiskola, gimis ballagás2017. márc. 18. 10:09
11/31 A kérdező kommentje:
sose semmit se kapok tőlük
2017. márc. 18. 11:21
12/31 anonim válasza:
Így én sem vennék Neked semmit, ha folyamatosan azt lesed, hogy mikor kapsz valamit. Te mit teszel a nagyszüleidért?
13/31 A kérdező kommentje:
az a dolguk nem? ne viccelj már xdd
2017. márc. 18. 11:39
14/31 anonim válasza:
Nem az a dolguk. Egy kapcsolatban pedig nemcsak kapni helyes. Én biztos nem adnék 1 Ft-ot sem olyan unokának, aki csak ünnepeken nem sz@rik a fejemre.
15/31 anonim válasza:
Ha eddig nem kaptál semmit,valószínűleg most sem fogsz. Legalábbis ne számíts nagy dologra. Egyébként mi hiába írjuk le,hogy pl kaptunk 10-20ezret,attól még a te nagyszüleid nem biztos,hogy fognak adni.
16/31 anonim válasza:
az a dolguk nem? ne viccelj már xdd
na ezért nem adnék neked egy büdös fillért se...elkényeztetett és nagyképű vagy, meg se érdemled. Ballagás? Majd ha átmész érettségin...4 osztályt még az enyhe értelmi fogyatékosok is el tudnak végezni, nem dicsőség. Sajnálom a szüleidet hogy gyereket vártak és te jöttél.
17/31 anonim válasza:
Az a dolguk, az hát...
Szégyelheted magad, de anyád és apád is, hogy ilyen szutykot neveltek....
Megbuktak mint szülők....
18/31 anonim válasza:
Ha nekik az a dolguk xd, akkor neked meg az, hogy szó nélkül cseréld alattuk a fosos pelenkát, ha majd nem tudnak már kimenni a mosdóba se.
19/31 anonim válasza:
Semennyit, ahogy a szüleimtől és más rokonaimtól se. Ha már itt tartunk, akkor a diplomaosztómon is ez volt és nem vertem ki a hisztit...
20/31 anonim válasza:
Egy nagymamám van, 10 ezer forintot kaptam és nagyon örültem neki. Ez 8 éve volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!