Mennyi pénzt kaptál ballagásra csak a nagyszülőktől?
Figyelt kérdés
középiskola, gimis ballagás2017. márc. 18. 10:09
2/31 anonim válasza:
20 000 Ft-ot, gépkocsinyeremény betétkönyv formájában.
3/31 anonim válasza:
0ft
Két nagyim él. Mindketten nünagyon idősek, az egyikőjük alzheimeres, a másik pedig szintén elburult :/ nem vártam el,hogy agyjanak pénzt. A szüleimtők kaptam egyedül és kész.
Nem voltam csalódott,mert már a gimiben is dolgoztam. Volt költőpénzem.
4/31 anonim válasza:
1 csokor virágot kaptam. Szomorú, hogy már minden ünnep csak a lehúzásról szól. Egyáltalán mit kell ennyire ünnepelni egy ballagáson. Nagyon gyagyásnak kell lenni ahhoz, hogy valaki ne végezze el a sulit. Egy diplomát már megértek.
5/31 anonim válasza:
Nem most volt már,nem emlékszem,hogy 10ezret vagy 20ezret. Valószìnűleg azért nem maradt meg bennem,mert ez csak pénz. Arra viszont emlékszem,hogy milyen tárgyi ajándékokat kaptam. Az maradandóbb.
6/31 anonim válasza:
Nem kaptam pénzt, hanem egy arany nyakláncot kaptam medállal és ők állták 20 főre az éttermi ebédet.
7/31 anonim válasza:
Általános ballagás, ebéd sok rokon, káosz.... virágok, kb 20.000 ft nem emlékszek pontosan...
Középsulis ballagás... 0 rokon 0 ft, anyuval, testvérekkel étterem... tökéletes volt...
8/31 anonim válasza:
Én semmit nem kaptam és nem is fogok, mert mind meghaltak a nagyszüleim.
18/L
9/31 A kérdező kommentje:
én most fogok ballagni ezért kérdezem 18/F
2017. márc. 18. 11:09
10/31 Fatal_3rror_ válasza:
Most fogsz de már előre a hasznot lesed? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!