Ti mit szólnátok ha a nagyszüleitek másnéven hívná a születendő gyereketeket?
A Noémi sokkal szebb név. A Levente is a Csabánál, habar a Csaba is gyönyörű név.
A nagymama pedig nem másképp szólítja az unokát, hanem másik névre emlékezett. És még sokan az anyóst szídják. Nem ő keveri a sz@rt most sem. De ha másképp hívja, akkor mi van ? Egy értelmes gyereket nem zavar össze az ilyesmi. Pl. anyának Tündi, apának Tünci, nagymamának Katika. Engem sem ugyanúgy hívott minden rokon. Nem zavart össze. Ilyen hülyeségen hisztizni. Az eszem megáll.
Felnott nokent szegeny nagyidat beszeled ki idegenekkel?
En nagymamam sokkal cifrabb de eszembe se jutna mert szeretem :)
(Zarojelben jegyzem meg engem Nikinek akart hivni de nem az vagyok :) csak mosolygok ezen, kit erdekel? )
Sok ember irigyel most szerintem, hogy ez a fő problémád...
Egy rossz memóriájú nagymama...
És komolyan képes voltál erre kérdést kiírni?
Nevetséges.
Én Barbara vagyok, de a párom nagyija mìg élt Gerberának hìvott😂😂😂
Nem haragudtam érte...
Jézusom, most komolyan ezen problémázol úgy, hogy még meg sem született a gyerek?
Nyilván a nevén fogja hívni. Amúgy csak halkan jegyzem meg, hogy nálunk a családban jelenleg 1,5 éves kisgyerek van, és a család különböző tagjai mind-mind más becenevet találtak ki neki.
Még nem vettem észre, hogy szörnyű, hánytatott sorsa és zavarodott elméje lenne emiatt, de most, hogy mondod, majd odafigyelek... (remélem, érezhető az irónia...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!