Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ti elengednétek a 2 éves...

Ti elengednétek a 2 éves gyereketeket nyáron a családi nyaralóba? Ott lesznek a nagyszülők és az anya testvérei.

Figyelt kérdés
2013. dec. 30. 16:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
79%

A nagyszüleivel bárhova.

Mikor én kicsi voltam, majd 1 hónapot voltam a nagyszülőknél úgy, hogy a szüleim csak hétvégente jöttek hozzánk a testvéremmel. Mivel a bölcsi-ovi bezárt 3 hónapra, nekik pedig felváltva is csak 2-2,5 hónap szabadságuk volt egész évben, ezért a maradékot mindig a nagyszülőknél voltunk vidéken. Életem legszebb nyarai voltak, komolyan :)

2013. dec. 30. 17:07
 2/19 anonim ***** válasza:
69%
én is elengedném.
2013. dec. 30. 17:08
 3/19 anonim ***** válasza:
78%
Igen, de azért nem elsőre egy egész hónapra. Fokozatosan egyre több időt tölthet a nagyszüleivel. 2 évesnél pár órát, aztán egy napot, aztán pár napot. Esetleg egy egész hetet, ha nagyon jól érzi magát a gyerek, és a nagyszülő is bírja erővel, de az talán még túl sok. Egy hét után megint lehet vinni.
2013. dec. 30. 17:19
 4/19 anonim ***** válasza:
36%
Kérdező temagad miért nem mész? Utálnak? Mert ha igen, akkor a gyereked se kelljen nekik.
2013. dec. 30. 17:23
 5/19 anonim ***** válasza:
81%
Mennyi időre,pár napra igen de hosszabb időre biztos, hogy nem ahhoz még nagyon kicsi.
2013. dec. 30. 17:28
 6/19 anonim ***** válasza:
83%
3 vagyok. Hozzáteszem, hogy a gyereknek kimondottan jót tesz ha a nagyszülőkkel is van, mert a különböző emberektől különböző dolgokat tanul el. Sokkal gyorsabban fejlődik így, mintha csak a szüleivel lenne.
2013. dec. 30. 17:33
 7/19 A kérdező kommentje:

Jó a kapcsolatunk, éjszakára már volt a nagyszülőkre hagyva.

Nem utálnak minket, csak felajánlották, hogy egy kicsit kettesben legyünk a férjemmel :-)

Ők egy hétre vinnék. Mi 3-4 napra gondoltunk a férjemmel.

2013. dec. 30. 17:37
 8/19 anonim ***** válasza:
90%
Akkor legyen 3-4 nap aztán ha maradni akar marad tovább ha meg előbb haza akar menni akkor meg hazaviszitek.
2013. dec. 30. 17:39
 9/19 anonim ***** válasza:
80%
engedd hát :) tervezzétek meg úgy a hetet, hogy ha kell 3-4 nap múlva is el tudjatok menni érte.. de ha jól érzi magát és nem hiányol titeket különösebben, akkor had unokázzanak a nagyszülők! :)
2013. dec. 30. 17:40
 10/19 anonim ***** válasza:
64%
akkor engem biztos sokan el fognak itélni, de én 10 napra "adtam le" a gyereket a nagyszülöknek, hogy el tudjunk menni a férjemmel nyaralni..csak ketten.. és ez igy van a gyerek 1,5 éves korátol fogva, hogy 10 nap csak nekünk..gyerek nélkül.
2013. dec. 30. 17:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!