Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Mit tennétek ilyen esetbe?

Mit tennétek ilyen esetbe?

Figyelt kérdés
Nagyapám velünk él és megrögzötten állítja hogy kutatgatok a szekrényébe, elveszek ezt meg azt. Most a legújabb az hogy elvettem a pénzét meg a csekkes füzetét. Nem tudom anyámnak se megmagyarázni hogy nem én voltam, ő meg szabályosan gyanúsít... Kezdek kikészülni..

2013. júl. 28. 13:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Öregszik. El kell viselni. A nagy részük ezt csinálja. Paranoiásak lesznek, úgy érzik mindenki csak ártani akar nekik, és hogy mindenki csak arra vár, hogy meghaljanak. Nem tudod meggyőzni az ellenkezőjéről. Örülj, hogy még veletek lehet, és próbáld meg elviselni, nem tehet róla.
2013. júl. 28. 13:19
 2/9 A kérdező kommentje:

Teljes mértékben alkalmazkodok hozzá, volt hogy napokig nem ettem mert kitalálta hogy ezzel kell azt büntetni mert nem mentem el a boltba mikor a migréntől alig láttam..

Most meg rajtam keresi, és ha nem lesz meg akkor bele sem merek gondolni hogy mi lesz...

2013. júl. 28. 13:22
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Na de miért nem ehetsz?Ő parancsol ott? Vagy mi van? Amúgy tényleg ilyenek az öregek, nagyimnak is mindig az volt a dilije, hogy meglopjuk, meg eladogatom a bugyijait, meg ilyenek, de én csak mosolyogtam rajta, tudtam, hogy az öregség ezzel jár.
2013. júl. 28. 13:27
 4/9 A kérdező kommentje:

2 részes a lakásunk és az alsó részben volt a konyha meg ő is ott lakik és akkor zárogatta az ajtókat..

Tény hogy ezzel jár, nála meg még jobban mert elpiálta az agyát de én ezt nem fogom sokáig bírni..

Már anyám is engem gyanúsít...

2013. júl. 28. 13:32
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

megmondod nagy faternak hogy ha ennyire nem bizik benned akkor zárja be a szekrény ajtót a kulcsot meg tartsa magánál... (vagy a szobája ajtaját ha ugy van)

sajnos nem vicc, de nekem unokatesom és családja élet együtt nagyapámmal. ott sajnos az öreg nem kitalálta a dolgokat, hanem unokahugom tényleg meglopta (eleve azért is hittük el mert tudtuk milyen) 130 ezer ft-ot lopott úgy össze hogy a nagyapám észrevette hogy valami nem stimmel, csak mindig arra gondolt hogy rosszul emlékszik... egyszer aztán egy 30 ezret lopott el így a kedves rokon,nyilván ekkora összegre már nagyapám se mondta hogy rosszul emlékszik... (végül unokahugom szobájából kb 50 ezer ft értékben előkerültek dolgok, amiket tuti abból a pénzből vásárolgatot összemagának)

utána nagyapám már mindig zárta a szobaajtót és vitte magával a kulcsot még akkor is ha csak wc-re ment... (mert hát a saját kiskorú unokáját mégse akarta utcára dobni)

2013. júl. 28. 13:35
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek le anyáddal nagyapádhoz és keressétek meg az eltünt cuccokat. Biztos megtaláljátok és ezután hiába is gyanusítgat téged, senki nem fog hinni neki.
2013. júl. 28. 13:36
 7/9 A kérdező kommentje:

3. Megpróbálom, köszi :)

4. Anyám sem hisz nekem, ma reggel arra keltem hogy teljes mértékben fel dúrta a szobámat.. De ezt is megpróbálom köszönöm.

2013. júl. 28. 13:40
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Sajnos ez ellen nincs mit tenni,legalábbis ami a nagyapát illeti. Nekem a nagybáttyám ilyen,őt a szomszéd lopja meg,szerinte a fürdőszoba ablakon közlekedik,amin megjegyzem még egy gyerek se férne át,nem h egy megtermett férfi. Folyamatosan átrendezi a szobáját is ez a bizonyos szomszéd,h neki pakolnia kelljen utána,meg a mélyhűtőt pakolgatja egyik helyről a másikra. Pénzét mindig ellopják,aztán elrejtik a házba,ő meg ugye megtalálja,nem járhatnak túl az eszén. Nincs mit tenni,az öregség evvel jár. Viszont ami anyudat illeti,hát.....neki azért vh el kéne magyarázni,h mi is a szitu,ez elég baj,h téged gyanúsitgat.
2013. júl. 28. 14:14
 9/9 anonim válasza:
szerintem ha nem te voltal akkor anyud megerti az en nagypapam is szokot balhezni
2013. júl. 29. 20:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!