Ti így elengednétek nyaralni a 2 év körüli beteg gyereketeket?
A lányunkon előjött egy betegség,pontosan még nem tudni mi,de fullad,hirtelen magas láz,rohamok,nem részletezném,többször kellett már kórházba vinni,kivizsgálás,gyógyszerbeállítás alatt van.
Ősszel visszamentem dolgozni,de mivel a bölcsi így nem vállalta tovább,így újra itthon vagyok vele.
Anyám és anyósék is 250km-re élnek.
A férjem 3 műszakban dolgozik,én az utóbbi 3 hétben alig aludtam,az időjárás még rátesz a lányunk állapotára,kap gyógyszereket,de idő míg beáll.
Erre a két nagymama kitalálta,vigyük le hozzájuk,majd ők vigyáznak rá,mi menjünk nyaraljunk,pihenjünk.
Nemet mondtam,eszem ágában sincs ,mi itt lakunk a kórháztól és kezelőorvostól 10 percre,ők egy kis falucskában, ahova a mentő is 1 óra mire kiér (tapasztalat sajnos,apám ma is élne ha időben kiér a mentő).
Hozzánk nem jönnek,mondván idegen helyen nem szeretnek aludni.
És most én vagyok a hálátlan,amiért ők felajánlják a segítséget,és nem élünk vele.
Ugye ti sem engednétek?
Semmiképp! Azért jófej a 2 nagymama, nem mondom.... Ha segíteni akarnak, akkor pakoljanak össze, menjenek oda hozzád és ott segítsenek, ahol laktok! Ott is lehet rá vigyázni, babázni.Nehogy már neked kelljen a beteg gyereket 250 km-re elcipelni hetekre, csak azért, hogy ők "segíthessenek" neked kicsit pihenni..... Jó vicc...
Egészséges gyereket se hagynék ott 1 hétre sehol, ahhoz még kicsi, de beteget meg aztán főleg nem!
Dehogy engedném!
Csak úgy érezném biztonságban, ha elérhető közelségben van az orvosi segítség.
Ha a nagyik segíteni akarnak, akkor menjenek ők hozzátok (ha szeretnétek).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!