Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ti így elengednétek nyaralni...

Ti így elengednétek nyaralni a 2 év körüli beteg gyereketeket?

Figyelt kérdés

A lányunkon előjött egy betegség,pontosan még nem tudni mi,de fullad,hirtelen magas láz,rohamok,nem részletezném,többször kellett már kórházba vinni,kivizsgálás,gyógyszerbeállítás alatt van.

Ősszel visszamentem dolgozni,de mivel a bölcsi így nem vállalta tovább,így újra itthon vagyok vele.

Anyám és anyósék is 250km-re élnek.

A férjem 3 műszakban dolgozik,én az utóbbi 3 hétben alig aludtam,az időjárás még rátesz a lányunk állapotára,kap gyógyszereket,de idő míg beáll.

Erre a két nagymama kitalálta,vigyük le hozzájuk,majd ők vigyáznak rá,mi menjünk nyaraljunk,pihenjünk.

Nemet mondtam,eszem ágában sincs ,mi itt lakunk a kórháztól és kezelőorvostól 10 percre,ők egy kis falucskában, ahova a mentő is 1 óra mire kiér (tapasztalat sajnos,apám ma is élne ha időben kiér a mentő).

Hozzánk nem jönnek,mondván idegen helyen nem szeretnek aludni.

És most én vagyok a hálátlan,amiért ők felajánlják a segítséget,és nem élünk vele.

Ugye ti sem engednétek?

2014. jún. 23. 12:08
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Sajnos nem veszik komolyan a betegségét,nekik az a beteg,akin messziről látszik,vagy állandó korházat igényel.

3 hónapja egyikük sem látta,mert nem merek útnak indulni.

Amikor áprilisban mentünk volna,előtte este lett nagyon rosszul,a férjem lélegeztette amíg kiértek a mentők.Másnap hazaengedték,mert sokat nem tudnak tenni,teszteredményekre várunk,és hogy hasson a gyógyszer.

Akkor megkaptuk,hogy ha már jól van,kiengedték,akkor miért nem indulunk...

Hozzáteszem,nincs hozzánk kötve,karácsonykor a két ünnep között ott volt,mi dolgoztunk,úgy ott mertem hagyni.

Így nem merem még levinni sem.

De nem értik meg.

2014. jún. 23. 13:02
 12/17 A kérdező kommentje:
Sajnos úgy gondolják,hogy mint karácsony után,amikor ott volt,és belázasodott,adtak kúpot,szirupot és jól lett,hogy most sem komolyabb.Pedig akkor nem rohantam érte,hogy eltúlzásnak hihessék.
2014. jún. 23. 13:04
 13/17 anonim ***** válasza:

Az én gyerekem az ilyen rohamot elég soká csak 9 évesen nőtte ki.De a szakkönyvek azt írták ez előfordul és,aki erre hajlamos 8 éves korára kinövi.

Én nem engedtem semmilyen gyógyszerezést,amit az ő esetében jól éreztem,h nem szabad,mert mikor 4 évesen a Lyme kór miatt mégis gyógyszerhez folyamodtunk,kiderült súlyos gyógyszer allergiája is van,bedagadt az egész arca gyorsan le kellett vele állni.Homeopata gyógyította ki még hozzá nagyon gyorsan.

Állandóan szellőztess,nézz szét a szobájában nincs e penész,mert az is okozhat.De nálunk is ez volt 9 éves koráig rohanhattam vele a teraszra,a friss levegőre,a hirtelen magas láz is gyakori volt,de úgy volt,ahogy olvastam,(mivel orvos az soha nem tudott semmit)most 14 éves kinőtte,semmi baja sincsen.

2014. jún. 23. 13:55
 14/17 anonim ***** válasza:
Viszont párásítót a fűtés szezonban használnunk kellett,mert a rohamait a gyerekemnek ez enyhítette.
2014. jún. 23. 14:02
 15/17 anonim ***** válasza:
Nem is tudnék így nyugodtan pihenni, hogy beteg a gyerek. Nem engedném semmiképp!
2014. jún. 23. 14:19
 16/17 A kérdező kommentje:

Nem kruppos,így semmit nem használ a hidegpárásító.Inkább epilepsziás rohamra hasonlít.

Viszont távdiagnosztizáslásban legalább annyira nem hiszek,mint a homeopátiában.

Köszönöm,de ezt a részét az orvosokra bízom,szerencsére a kapott gyógyszerrel egyre ritkábban jön elő.

2014. jún. 23. 14:24
 17/17 anonim ***** válasza:
Kizart dolog. Amig azt se tudjatok mi a baja, raadasul barmikor elofordulhat hogy rohanni kell a korhazba, meg viccnek is rossz.
2015. júl. 29. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!