Ti mit szólnátok ha a nagyszüleitek másnéven hívná a születendő gyereketeket?
Figyelt kérdés
Mondtam nekik korábban, hogy tetszik a Janka. Ez csak egy lehetőség volt, de páromnak nem tetszett így elvetettük. Megtaláltuk a végleges nevét, Noémi lesz. Már el is mondtuk mindenkinek, nekik is. Errefel két hét után megyek.nagyimhoz és megkérdezi, hogy van a kis Janka? Mondtam nagyi hogy Noémi lesz..de hát múltkor még Janka volt... mondtam neki hogy kérném Noéminek hívni mire fel elhúzta a száját h igen Noémi?2017. jan. 24. 14:02
1/32 anonim válasza:
Ebben az esetben semmit. Még meg sem született, még nincs is neve. A nagyi meg még a múltkori változatra emlékezett. Ezen nem kellett volna kiakadnod.
Természetesen, ha a már megszületett gyereket más néven hívja, akkor elcsodálkoznék és szólnék is. De akkor is felmerülne bennem, hogy csak elfelejtette, mert már nem fog úgy az agya.
2/32 anonim válasza:
Legközelebb akkor mondjátok nevet, ha megszületett a baba.
3/32 anonim válasza:
:Dd
Ne haragudj, de nevetseges vagy.
Nagyanyad nem ugy hivja a gyereket, hanem azt mondta amit utoljara mondtal.
Aztan meg csak csodalkozott gondolom a fordulaton.
4/32 anonim válasza:
Tisztazzuk, o nem "mas neven hivja a gyereketeket" hanem az elozore emlekezett es emiatt ugy nevezte meg, es mikor megtudta hogy masik nev az eselyes nem tetszik neki annyira. Szerintem mindennapos tortenet. Nem tetszhet minden nev minden rokonnal.
5/32 anonim válasza:
Egy idős ember nehezebben jegyez meg dolgokat... Pláne olyan dolgokról amik még meg sincsenek...
6/32 A kérdező kommentje:
Tisztaban van o vele mivel mondtuk neki kb egy hete o volt az elso akit felhivtunk, hogy kislany lesz es Noemi. Amig nem tudtuk tervbe volt a Csaba de o Leventezte mert nem akart Csabat..szoval tudja o csak nem az van amit o szeretne..
2017. jan. 24. 14:13
7/32 anonim válasza:
Feleslegesen kötekedsz, ez nem probléma. Úgyis úgy nevezed el ahogy akarod.
8/32 A kérdező kommentje:
De pl ugyanezt csinalja mindennel. Nem tetszik neki hogy kerteshazban lakunk a kulvarosban ezert mindig azt sulykolja hogy koltozzunk el meg ugye amikor parom ejszakas nem alszok otthon..meg mondtam neki hogy mamuszokat akarunk nezni es lattam 5 dbot olyat aminek falra felakaszthatos tartoja van mondja minek olyan sok a kutya nem.jar hozzatok mikor nemreg volt pont vendegseg es ezt is mondtam neki..nincs semmi baj a fejevel csak nem ugy vannak a dolgok ahogy szeretne szimplsn kotekszik..hianyzik de mar egyre kevesebbet jarok at ezek miatt :/
2017. jan. 24. 14:18
9/32 anonim válasza:
Nos, mivel lányról van szó, örülj neki, hogy nem Leventének, vagy Csabának hívja...
10/32 anonim válasza:
Mire megszületik, megjegyzi.
Felesleges volt ezért kérdést kiírni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!