Apa lemond a gyerekéről a saját szülei javára. HOL VAN
az igazság?
Figyelt kérdés
adva van egy apa....aki lemond a gyermekéröl a szülei javára..de ezen belül neveli a mostani párja 3 gyerekét----és én mint édesanya harcolok a gyermekemért....milyen bíróság ez?hol és mikor lesz egy 12 évesnek beleszólása a saját életébe??
Számomra az az érdekes, hogy ha az apa dolgozik külföldön, anya otthon van a gyerekkel és apuka két hetente a gyerekkel tölti a hétvégét, akkor az úgy rendben van, még sajnálják is, hogy külföldre kényszerül szegény.
Fordított esetben meg a nő egy utolsó némber mindenki szerint.
Sokszor olvasom itt, hogy igenis apa, anya egyenlő felek, hogy igenis keljen éjszaka a férj is a babához, igenis házimunkázzon, vegye ki a részét, mert ugyanolyan szülő mint az anya.
Ilyenkor miért nem egyenlők?
2016. okt. 18. 20:12
22/30 anonim válasza:
20.04 nem ismerem a pontos a kifejezéseket akkor nem lemondott róla, de vmikepp a gyerek a nagyszülőkhöz került.
A lényegen akkor sem változtat ha másképp fejezem ki magam szerintem.
2016. okt. 18. 20:18
23/30 anonim válasza:
Nem értem amúgy miért pontoztak le,én legalább szidás helyett megprobáltam normális választ adni,na mindegy
2016. okt. 18. 20:20
24/30 anonim válasza:
Igazad van előző. Ha a pasi megy ki dolgozni, akkor a természetes, és milyen nemes dolog, hogy dolgozik a gyerekeiért. Ha a nő, akkor meg egy utolsó sz., hogy elhagyja a gyerekét.
2016. okt. 18. 21:28
25/30 anonim válasza:
Kedves nyolcvanöt százalékos. Nem az emberi hangnemmel van baj, csak erősen kamugyanús a kérdés. Ne dőlj be neki.
2016. okt. 18. 22:06
26/30 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlenül kamu a kérdés. Az én szüleim is évekig fizették inkább a gyerektartást miközben a tesóm nálunk lakott, azért, hogy az anyja ne menjen a bíróságra. (Nem voltak biztosak benne, hogy ők kapnánk meg a felügyeleti jogot, de az anyuka nem volt az a tipikus mintaszülő, elég gyakran eljárt esténként bulizni/pasizni és elfelejtette, hogy van gyereke, már a házasság alatt is).
2016. okt. 18. 23:01
27/30 A kérdező kommentje:
Nos akkor ismét leírom mert látom komoly víta téma lett a kérdésem. Mielött kimentem volna a gyermek mióta megszületett én neveltem..apa fizetett hivatalosan is gyerek tartást,majd jött a munka lehetöség és azért kellet bíróságra vinni az ügyet,hogy ne vonják többé töle a gyerektartást,Eddig stim? majd kértem gyermek elhelyezés meg változtatását...ugyanis igen jól élek,,rendszeresen van kapcsolatom a gyerekkel egy percig sem mondtam le..KÖZÖS felügyeleti jog van! Bírósági tárgyalás húzodik egy éve lassan....ahol ha hiszitek hanem az apa lemond a gyerek nevelésröl a saját szülei javára,mert az élettársa nem vállalja a saját gyerekét .A gyerekkel egy percre sem szakadt meg a kapcsolatom..ellenben a nagy szülőknél nem érzi jól magát a gyerek.12éves elmúlt mégse hallgatta meg a bíróság hogy mit szeretne a gyerek.ha leírnám a nagyszülők hozzá állását a saját unokájukhoz és azt hogy viselkednek vele,,kimenne a bíztositék itt sok embernél...
2016. okt. 19. 07:25
28/30 anonim válasza:
Nem tudnád magaddal vinni? Tudom ez sokösszetevős kérdés: lakhatás, iskola. A te szüleid vagy testvéred nem vállalja a kislányt átmenetileg? Vagy haza jönnél dolgozni, mégiscsak egy gyerekről van szó. Ha már apuka ilyen, legalább te legyél vele. (Őt se mentesíti semmi, de valakinek tényleg a gyerek mellett kellene lenni.)
2016. okt. 19. 11:03
29/30 anonim válasza:
Kérdező, olyan nincs, hogy a bíróság, gyámhatóság elfeledkezzen rólad. Megvizsgálta a te körülményeidet, hogy alkalmas vagy-e a gyereked nevelésére, megvizsgálta a nagyszülőkét is. Ezek alapján úgy döntött, hogy jobb helyen van a kicsi náluk.
2016. okt. 19. 18:34
30/30 anonim válasza:
Nekem ha gyerekem van nem megyek nélküle külföldre.Ha nő vagyok ha férfi akkor sem.Inkább élek szerényebben de közösen vele.Én már akkor is rosszul vagyok ha délutános vagyok ( a kicsi bölcsiben).Nem látom egy hétig csak reggel míg elviszem a bölcsibe.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!