Apa lemond a gyerekéről a saját szülei javára. HOL VAN az igazság?
Nem értek pár dolgot. Az, hogy valakihez kerül a felügyeleti jog, azzal a másik fél nem mondott le a gyerekről. Továbbra is ő az apja/anyja és fizetnie kell a tartásdíjat.
A gyerekről nem lehet csak így lemondani Magyarországon.
"a nő akivel együtt él azu mi:?:::::: nem fogadva el a pasija egyem gyerekét?"
A nő konkrétan senki a történetben. Nem az ő gyereke. Milyen apa az olyan, aki ilyen barátnőt tart?
Ha valóban stabilak a körülményeid, akkor úgyis te fogod megkapni a gyereket, mert te vagy az anyja,nem a nagyszülők.
Szegény gyereket ide-oda ráncigáljátok. És ha elfogy a külföldön keresett pénzed? Akkor mi lesz? Megint lepasszolod a gyereket?
"... kivágva éjjel az utcára?..nagyapa ment érte különben kint éjszakázik? ..."
Miért a nagypapa ment érte? Miért nem te?
Gondolom a gyerek telefonált és hívta a nagyszüleit ...
Vajon miért nem téged?
Kamu, és bele is zavarodott.
A kérdező kint dolgozott, a gyerek itthon volt az apjával, és az apa fizetett tartásdíjat?
A kérdezőnek kellett volna ilyen esetben.
És ez nem lehet elírás, mert akkor az egyik szót rosszul ragozta volna, de itt totál az ellenkezőjét írta le annak, aminek történnie kellett.
Szóval kicsit bukta...
Röhejes ami ezen az oldalon megy. Hányszor olvastam válaszként azt h az anya bizza a gyereket apjára,nagyszülőre amig kinn dolgozik és össze szedi magát anyagilag. Most meg szidja mindenki a kérdezőt mert amig kinn dolgozott az APJÁRA bizta a gyereket.
Ha jól értem te nevelted a gyereket és mikor külföldön munkát kaptál hivatalosan is apjára kellett biznod hogy ne vonjanak gyerektartást.
Tök logikus sztem,ezzel nem hagyta ő el a gyereket. Ha ki akarta volna vinni magával akkor meg azért lenne a kérdező rossz mert kiszakitja a megszokott környezetből stb...
Téged meg hallgatott a bíróság mikor apuka lemondott a szülei javára? Minden képp kérj új gyerekelhelyezést és kérd h a kislányt is hallgassák meg. Ha valóban nem szeret a nagyszülőknel lenni,neked itthon van munka lakás akkor te vagy az anyja jogod van nevelni.
Ezt egyébként nem értem hogy kerülhetett a nagyszülőkhöz,számomra az a logikus ha vmi történik a szülővel akinél van a gyerek akkor a másik neveli tovább ha vállalja utána jönnek egyéb rokonok.
Ennek csak akkor van értelme így ha téged nem értesített senki apuka szándékárol és nem voltál épp itthon mikor volt a gyerekelhelyezés,és egyszerűen letagadtak téged.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!