Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Apa lemond a gyerekéről a...

Valakiadjonválaszt kérdése:

Apa lemond a gyerekéről a saját szülei javára. HOL VAN az igazság?

Figyelt kérdés
adva van egy apa....aki lemond a gyermekéröl a szülei javára..de ezen belül neveli a mostani párja 3 gyerekét----és én mint édesanya harcolok a gyermekemért....milyen bíróság ez?hol és mikor lesz egy 12 évesnek beleszólása a saját életébe??
2016. okt. 18. 17:13
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
33%
Kamubíróság
2016. okt. 18. 18:26
 12/30 A kérdező kommentje:
sajnálom hogy teljesen félre élrtitek ezt a herce hurcát..nem mondtam le a gyerekröl soha egy percre sem..demivl kint dolgoztam és nem min t prosti!!!! ezért nem vihettem magammal..és az apa addig fizetett hivatalosan gerektartást..nos melo össze jött igy hivatalossá kellet tenni hogy ne vonják a gyerek tartást..érdekes kommentek..én vagyok a szemét nem az az apa aki oda passzolja a szüleinek akiknél a gyerek ritka nem jól érzi magát..de az apa együtt él egy 3 gyerekes nővel akinek viszont neveli a kölykeit..a nöje nem veszi magához gyereke az apának nem kell..apa lemond a gyerekéröl a nője kedvéért...és én vagyok a tossz aki harcol a sajátjáért? a nő akivel együtt él azu mi:?:::::::::: nem fogadva el a pasija egyem gyerekét? kivágva éjjel az utcára?..nagyapa ment érte különben kint éjszakázik? és ti még az apárt véditeteK? na nem baj érdekes komentek születnek itt..de mielött itélkezel,.,hllgattasék meg a másik fél is!
2016. okt. 18. 18:40
 13/30 anonim ***** válasza:
98%

Nem értek pár dolgot. Az, hogy valakihez kerül a felügyeleti jog, azzal a másik fél nem mondott le a gyerekről. Továbbra is ő az apja/anyja és fizetnie kell a tartásdíjat.

A gyerekről nem lehet csak így lemondani Magyarországon.

"a nő akivel együtt él azu mi:?:::::: nem fogadva el a pasija egyem gyerekét?"

A nő konkrétan senki a történetben. Nem az ő gyereke. Milyen apa az olyan, aki ilyen barátnőt tart?

Ha valóban stabilak a körülményeid, akkor úgyis te fogod megkapni a gyereket, mert te vagy az anyja,nem a nagyszülők.

Szegény gyereket ide-oda ráncigáljátok. És ha elfogy a külföldön keresett pénzed? Akkor mi lesz? Megint lepasszolod a gyereket?

2016. okt. 18. 18:52
 14/30 anonim ***** válasza:
96%
Itt valami bűzlik. Szóval nem nálad volt a gyerek, de az apa fizetett gyerektartást? Ha kamuzni akarsz akkor gondold át legalább, és jobbat hozz össze.Olyan nincs hogy útban van a gyerek, ezért VALAKI JAVÁRA lemondunk róla. Hülyeség. A törvény szerencsére védi a gyereket a szüleitől is. Mivel nem volta tiéd sem a felügyeleti jog, csak azt tudom elképzelni hogy a nagyszülők . mivel látták hogy szerencsétlen unokájuknak tökéletesen alkalmatlan mindkét szülője- kérvényezték hogy az övék legyen a gyámság. Ami ha csak a fele igaz annak mait írsz, tökéletesen jogos volt. Az az apa nem érdemli meg a felügyeleti jogot, aki az aktuális dugnivalója kedvéért eldobja a saját gyerekét. Te meg már eleve nem voltál képben.
2016. okt. 18. 18:57
 15/30 anonim ***** válasza:
42%
*amit
2016. okt. 18. 18:58
 16/30 anonim ***** válasza:
81%

"... kivágva éjjel az utcára?..nagyapa ment érte különben kint éjszakázik? ..."

Miért a nagypapa ment érte? Miért nem te?

Gondolom a gyerek telefonált és hívta a nagyszüleit ...

Vajon miért nem téged?

2016. okt. 18. 18:59
 17/30 anonim ***** válasza:
53%
Pont így igazságos. Végre normális emberek nevelik szegény gyereket. Pl. Kínában is a nagyszülők nevelnek. Nincs ezzel baj. Legalább tisztelni fogja az időseket a te gyereked is. Hiszen nekik több tapasztalatuk van, nyugodtabb életmódot folytatnak. Stabil hátteret adnak a gyereknek. Egy bíróság csak jó okkal nem az anyánál helyezi el a gyereket. Ezt ne feledd. Magadat kellene hibáztatnod. Nyílván lenne miért. Apa pedig gusztustalan. Lemond a sajátjáról a nő és kölykei kedvéért. Mondjuk egy nőtől nem lep meg. Utálatos, pénzéhes sok és csak magának akarja a férfit. Nem törődik a férfi gyerekeinek érzéseivel.
2016. okt. 18. 19:06
 18/30 anonim ***** válasza:
66%

Kamu, és bele is zavarodott.

A kérdező kint dolgozott, a gyerek itthon volt az apjával, és az apa fizetett tartásdíjat?

A kérdezőnek kellett volna ilyen esetben.

És ez nem lehet elírás, mert akkor az egyik szót rosszul ragozta volna, de itt totál az ellenkezőjét írta le annak, aminek történnie kellett.

Szóval kicsit bukta...

2016. okt. 18. 19:41
 19/30 anonim ***** válasza:
71%

Röhejes ami ezen az oldalon megy. Hányszor olvastam válaszként azt h az anya bizza a gyereket apjára,nagyszülőre amig kinn dolgozik és össze szedi magát anyagilag. Most meg szidja mindenki a kérdezőt mert amig kinn dolgozott az APJÁRA bizta a gyereket.

Ha jól értem te nevelted a gyereket és mikor külföldön munkát kaptál hivatalosan is apjára kellett biznod hogy ne vonjanak gyerektartást.

Tök logikus sztem,ezzel nem hagyta ő el a gyereket. Ha ki akarta volna vinni magával akkor meg azért lenne a kérdező rossz mert kiszakitja a megszokott környezetből stb...

Téged meg hallgatott a bíróság mikor apuka lemondott a szülei javára? Minden képp kérj új gyerekelhelyezést és kérd h a kislányt is hallgassák meg. Ha valóban nem szeret a nagyszülőknel lenni,neked itthon van munka lakás akkor te vagy az anyja jogod van nevelni.

Ezt egyébként nem értem hogy kerülhetett a nagyszülőkhöz,számomra az a logikus ha vmi történik a szülővel akinél van a gyerek akkor a másik neveli tovább ha vállalja utána jönnek egyéb rokonok.

Ennek csak akkor van értelme így ha téged nem értesített senki apuka szándékárol és nem voltál épp itthon mikor volt a gyerekelhelyezés,és egyszerűen letagadtak téged.

2016. okt. 18. 19:41
 20/30 anonim ***** válasza:
96%
Kedve utolsó, világosíts fel kérlek - mert nem szeretem ha tudatlan vagyok- mióta lehet lemondani a gyerekről valaki javára? Egy emberi lény nem olyan mintha hagyaték lenne....
2016. okt. 18. 20:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!