Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Apa lemond a gyerekéről a...

Valakiadjonválaszt kérdése:

Apa lemond a gyerekéről a saját szülei javára. HOL VAN az igazság?

Figyelt kérdés
adva van egy apa....aki lemond a gyermekéröl a szülei javára..de ezen belül neveli a mostani párja 3 gyerekét----és én mint édesanya harcolok a gyermekemért....milyen bíróság ez?hol és mikor lesz egy 12 évesnek beleszólása a saját életébe??
2016. okt. 18. 17:13
1 2 3
 1/30 anonim ***** válasza:
97%

Tényleg milyen bíróság ez?

Mert nem magyar.

A magyar törvények nem engedik a gyerekről való ilyen lemondást.

2016. okt. 18. 17:20
 2/30 anonim ***** válasza:
80%

Gondolom nem véletlenül született a határozat, hogy az apa felügyeletére, gondozására bízták a gyereket.

Ha az apa átadja ezt a lehetőséget valamiért a szüleinek, (nem lemondott róla!) és ezt a bíróság jóváhagyta, akkor annak is megvan az oka, ami a te személyedben keresendő.

2016. okt. 18. 17:22
 3/30 anonim ***** válasza:
94%
Mégegyszer fuss neki! Mert amit írsz, olyan nincs.
2016. okt. 18. 17:24
 4/30 anonim ***** válasza:
100%

Ez csak hiszti, mivel ez így, ebben a formában biztosan nem létezik.

Ha pedig leegyszerűsítve mondod el, akkor nyilvánvalóan csak puffogni akarsz. Azt ne itt tedd.

2016. okt. 18. 17:34
 5/30 A kérdező kommentje:
akkor kifejtem úgy hogy érthetö legyen pár éve kértem a az apánál való elhelyezést mert külfüldre mnentem dolgozni..müködött is pár évig (2) amig az apa uj nöt nem taláélt itthon...a nőnek nem kell az gyerek..elég ha az apa neveli a nő sjátját..apa lemoindott (papir) van róla abíróságon hogy neki már ment tönkre kapcsolata a gyereke miatt ez most nem vállalja be ellenben kéri hogy a saját gyermekét helyezzék a saját szüleihez(nagy szölők)...és a bíróság nem hogy mérlegelné jegyzem azóta itt élek, komolya és remek anyagiag közt..nekem kell harcolnom azokkal akiket a gyermek akiröl szó van..nem is akar velük élni.Mielött itélnétek két hetente 2,5napra viszem hozom a lnyom.....
2016. okt. 18. 17:46
 6/30 anonim ***** válasza:
88%

Ez komoly?

TE "mondtál le" először a gyerekedről és most az apukát sarazod?

Mi az a gyerek nektek? Könyvtári kölcsönkönyv hogy csak úgy passzolgatjátok? Szerencsétlen.

2016. okt. 18. 17:50
 7/30 anonim ***** válasza:
85%
lehet, hogy jó helyen lesz a kislány a nagyszülőknél, ők már nem rohangálnak külföldre, nem csajoznak, nyugi van, tanulhat, pihenhet, szépen felnőhet
2016. okt. 18. 18:04
 8/30 anonim ***** válasza:
89%
Azt hittem ez az a kérdező,aki prosti Németországban,de ott csak 3 éves gyerek.
2016. okt. 18. 18:09
 9/30 anonim ***** válasza:
94%
(nem csak 1 db. prosti van Németországban)
2016. okt. 18. 18:10
 10/30 anonim ***** válasza:
87%

Várjál már! Először te mondtál le a gyerekről. Féltékeny vagy, mert apukának összejött az ami neked nem?

A gyereket nem irigylem, először az anyja hagyja el aztán az apja...

2016. okt. 18. 18:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!