Normális dolog ez?
10-es, nem ajándékba kapta a pénzt, hanem kölcsönbe, amit szépen törleszt is.
Mi a fenének kell állandóan ezt felhánytorgatni? Én összeszedném a pénzt akár úgy is, hogy eladom az autót, visszafizetném egy összegben, megköszönném neki a lehetőséget és megkérném, hogy keressen más segítséget mostantól magának.
16-os, akkor azert tunderi a nagyid mert ad penzt? Mar ne is haragudj, de hogy fogadhatsz el ilyen korulmenyek kozott penzt a nagymamadtol?? Nekem is allandoan beletette a zsebembe, en meg utana visszatettem a tarcajaba vagy az asztarla. Remelem meg csak tini vagy, akkor meg ellehet nezni, de ha felnott ember akkor nem is tudom minek nevezzelek...
Talan azert keri vissza a kerdezotol a nagymamaja a penzt, mert neki is kell szukosebb idokre hiszen mar oreg.
Az meg hogy felsorolod itt hogy miben segitesz neki es o halatlan... nemtudom amikor kiskorodban pelenkazott vagy vigyazott rad, o is ugy gondolta e hogy halatlan vagy.
Jezus uristen, egyetlen egy realis hozzaszolast lattam a kokmentek kozott, az is le volt pontozva. Remelem nektek is ilyen unokaitok lesznek majd. Remelem majd akkor eleg halasak lesztek nekik, nehogy szo erje a haz elejet
Amugy meg nekem is ugyan ilyenek a nagyszuleim (mar csak egy), de ennyi ev itan mar ismerhetned ot/oket, es nem fogadod el a penzt, mert tudod hogy utana a fejedhez vagjak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!