Normális dolog ez?
Szval mamádnak több mill ft-ja van, DE HA NEM IS LENNE...... ha egyszer önszántából adott kölcsön, akkro nagyon aljas dolog felhánytorgatni... főleg, ha ezt mások előtt is megteszi!
Sztem pr meg minél hamarabb egy összegben visszaadni neki a fennmaradót vagy több pár nagyobb részletben, s mond meg neki, h köszönöd, de többet nem kérsz a segítségéből.
Egyébként én pont ilyen dolgok miatt nem fogadok el segítséget, jobb, ha az ember mindent magának intéz vagy gyűjt össze, mert aztán úgyis a fejéhez lesz vágva.
persze biztos van ellenpélda is, csak én nem tapasztaltam még...
Kitartást.
én pont az ilyenek miatt nagyon ellenzem a családon belüli kölcsönöket.
ha kell a kölcsön, inkább kérj a banktól, ő nem fog elítélni és piszkálni miatta. vagy ne vedd meg a kocsit pl amíg nincs rá pénzed, hanem előbb gyűjts össze rá. sokkal jobb megoldás, mint családtagtól kérni rá.
annyit tudsz tenni,hogy minél hamarabb visszaadod a mamádnak a pénzt. és ne kérj többet /ne fogadj el tőle.
amúgy tényleg szemétség tőle,hogy felhánytorgatja,hogy neki is kéne.akkor miért adott kölcsön? miért nem mondott nemet..
:D mamámèk rendszeresen vesznek (nem hitelre) tévét, most vettek 4 millióért egy autót, 2 naponta járnak vásárolgatni és kértem tőlük kölcsön fizetèsig 5000 forintot, 2 hetet kellett volna várnia amíg vissza adom és MINDEN NAP megkérdezte, hogy mikor adom végre vissza. :D
Úgy irigylem azokat akiknek normális nagyszülei vannak...
Jééézusom... 5e ft-ért? Hát nem tudom eldönteni, h sírjak v röhögjek rajta!
Istenem! Más, akinek meg be kell osztani a nyugdíját, h utolsó napokban is legyen legalább kenyér meg vaj otthon, az az utolsó ft-ját is jó szívvel odaadja az unokájának...
"aljas hálátlan ember"???
Te valójában arra számítottál, hogy a házimunkába besegítesz és JÁR neked a 300000 Ft?
Miért is legyen neked hálás? Hogy hozzásegített téged, legyen egy autód, különben lehet, hogy sosem lenne, te meg cserébe lealjasozod?
Vagy magadra értetted, hogy aljas, hálátlan ember vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!