Szerintetek ez normális dolog?
apuka?
iskolás nem tud elmenni az ovisért?
én ezek után meg sem kérném, sőt megmondanám ,ha látni akarja akkor 750+áfa/óra ... röhej
Valami indoklás?
Anyagi gondjai vannak?
Nagy távolságra kéne mennie?
Egyébként fura, én még nem hallottam ilyet. Inkább örülnek a nagyik, hogy ők lehetnek az unokákkal.
Csak két utcányira lakik,nem küzd anyagi gondokkal és nem is indokolta.A nagyobbik lányom el tudja hozni ugyan az oviból,de kettesben itthon nem hagynám őket.
De azért megnyugtató,hogy ez a dolog nem csak nekem fura.
És köszönöm a válaszokat.
Nem normális!
Ha anyagi gondjai vannak, akkor persze a lehetőségeimtől függően segítenék neki, de nem "órabéres" alapon. Brr! Ha így áll hozzá, és mindenképp kell a külső segítség, inkább egy idegennek fizetnék.
Azért nem árt tudni, hogy az anyukád miért mondott árakat.
Mert ha pl:
- jegyet kell vennie, hogy eljusson az óvodába és onna haza is jusson a kicsivel, akkor érthető ha elvárja, hogy a jegy árát fizesd ki neki, mert nem tud ingyen utazni
- a hétvégi vigyázásnál csak akkor lehetne elfogadni a pénz igényét ha az anyuka dolgozik, hétvégén tudna túlórázni, így elesik a túlóra pénzétől mert nálatok van.
Bár ha a másik gyereke unokáira ingyen vigyáz, akkor te gyerekeidre is ingyen kéne vigyáznia. Nekem így az jön le, hogy te sosem voltál a kedvence..
Nem, nem normalis, de ha o igy vállalja, akkor sokmindent nem tudaz tenni.
Esetleg nem az van, hogy a novered tobbet látogatja, besegít neki, de viszont kicsit elhanyagolod?
Amug egy bebiszitter 1000/ora alatt nem fog elvállalni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!