Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Szerintetek ez normális dolog?

Szerintetek ez normális dolog?

Figyelt kérdés
Kíváncsi vagyok a véleményekre.Van két lányom egy óvodás és egy iskolás,munkát kaptam így du nem tudok a gyerekért menni az oviba és van, hogy hétvégén is dolgoznom kell.Anyámat kértem meg,hogy segítsen nekem,ő kijelentette,ha az oviba kell menni a gyerekért az 250 Ft,ha hétvégén kell a lányokra vigyázni az 1000 Ft.Nos leesett az állam,főleg,hogy tudom a nővérem gyerekeire ingyen vigyáz.

2014. okt. 14. 09:12
1 2
 11/20 anonim válasza:
86%
Lehet a pénzt amit tölled beszedne a nővéred gyerekeire akarja költeni. :D
2014. okt. 14. 10:18
 12/20 anonim ***** válasza:
65%

Nem, ez nem normális dolog.

Apuka hun van?

2014. okt. 14. 10:41
 13/20 A kérdező kommentje:
Apuka szintén dolgozik.Vidéken élünk,szóval buszjegyre sem kell költenie.Azt tudom,hogy nem vagyok a kedvence,mert már több módon is közölte velem.Elhanyagolni eddig nem tettem,de valószínűleg ezután fogom.Az órabéres láthatás nem rossz ötlet,de nem hiszem,hogy beválna mert ingyen sem látogatja őket.Bár ezt sem értem,mert két házzal lakom arrébb, mint a tesóm és hozzá el tud menni.
2014. okt. 14. 10:46
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

akkor szard le, komolyan

majd még sírna, hogy jajaj segítsetek neki, meg az unokák.

kíváncsi leszek öregkorára majd mennyire fogja a nővéred+gyerekei látogatni

2014. okt. 14. 10:48
 15/20 anonim ***** válasza:
100%

Ne engedd a gyerekek közelébe a nagyszülőket!

Majd ráéreznek később, hogy a gyerek nem haszonélvezeti tárgy, és hogy az a kisgyerek nem tehet semmiről, bármi is a pukkadásuk tárgya.

Szüntesd meg a nagyszülő-gyerek láthatást, aztán majd észbe kapnak.

2014. okt. 14. 11:38
 16/20 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.És igazából én is erre jutottam,hogy nagy ívben teszek a jó édesanyámra.Bár eddig kicsit furdalt a lelkiismeret,de már nem fog.Örülök,hogy másnak is hasonló a véleménye,mint nekem.
2014. okt. 14. 13:53
 17/20 anonim ***** válasza:
100%
Elég bizarr anyád van. Apukád?
2014. okt. 14. 13:59
 18/20 A kérdező kommentje:
Apukám már 14 éve meghalt.
2014. okt. 14. 14:21
 19/20 anonim válasza:

Csak üzenném a sok okos tanácsadónak, hogy az ártatlan gyerek még felnőtt fejjel bánhatja a nagyszülők-szülők mostani butaságát.

Szerintem többet érne leültetni a mamát és egyenes megkérdezni, hogy mi a baja...

Az én szüleim is büszkék voltak, a nagyszüleim is. Semmit nem oldottak meg a büszkeségükkel csak azt, hogy kimaradtak a nagyszüleim gyerekkorom karácsonyaiból. Legnagyobb bánatom a dologban az, hogy tata korán elment és hiába ismertem, egy perc emlékem nincs róla, pedig 5 voltam akkor...

Először mindenképp próbáljatok meg a mamával tiszta vizet önteni a pohárba, mert lehet, hogy később a gyerkőcöknek fog fájni a mostani butaság.

2014. okt. 29. 19:17
 20/20 anonim válasza:
Pénzéhes az anyukád!!!! :D
2014. okt. 31. 01:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!