Szerintetek ez normális dolog?
Nem, ez nem normális dolog.
Apuka hun van?
akkor szard le, komolyan
majd még sírna, hogy jajaj segítsetek neki, meg az unokák.
kíváncsi leszek öregkorára majd mennyire fogja a nővéred+gyerekei látogatni
Ne engedd a gyerekek közelébe a nagyszülőket!
Majd ráéreznek később, hogy a gyerek nem haszonélvezeti tárgy, és hogy az a kisgyerek nem tehet semmiről, bármi is a pukkadásuk tárgya.
Szüntesd meg a nagyszülő-gyerek láthatást, aztán majd észbe kapnak.
Csak üzenném a sok okos tanácsadónak, hogy az ártatlan gyerek még felnőtt fejjel bánhatja a nagyszülők-szülők mostani butaságát.
Szerintem többet érne leültetni a mamát és egyenes megkérdezni, hogy mi a baja...
Az én szüleim is büszkék voltak, a nagyszüleim is. Semmit nem oldottak meg a büszkeségükkel csak azt, hogy kimaradtak a nagyszüleim gyerekkorom karácsonyaiból. Legnagyobb bánatom a dologban az, hogy tata korán elment és hiába ismertem, egy perc emlékem nincs róla, pedig 5 voltam akkor...
Először mindenképp próbáljatok meg a mamával tiszta vizet önteni a pohárba, mert lehet, hogy később a gyerkőcöknek fog fájni a mostani butaság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!