Anyósom nem hagy élni!? Volt férjem meghalt.
Bár sehol sem derül ki, de valamiért én arra gondoltam, hogy már nem kisgyerekről van szó.
Ha így van, és mondjuk kamasz, akkor már van saját akarata, véleménye.
Ő akar menni a nagyihoz? És amikor ott van, jól érzi magát?
Őt nem zavarja - akár 15 éves, akár 5 - hogy az anyját szidják?
Azért egy 5 éves gyerek is fel tudja fogni, hogy bántják az anyját.
Ha rosszul esik neki, akkor az biztos nyomot hagy benne, és mondaná, hogy "nem akarok mamánál lenni!".
Köszönöm a válaszaitokat!
A gyerek 8 éves másodikos,5 éves korában vesztette el az apját.
Addig az apjával hadakoztam(gyerekrablás,gyerektartás nem fizetése,láthatási időpontok nem betartása,fenyegetés stb.)
Ha bármit tettem a gyerek vagy a saját érdekemben,én voltam az utolsó aljas,aki tönkre tette a fiát.
Halálát( már elváltunk és a legjobb barátnőmmel élt együtt)egy sms-ben szó szerint így közölte; - meghalt a fiam ezt akartad.
Na a halála után anyuka folytatta!
Apai láthatás,gyámhivatal,mediátor.
Évekig.
A munkahelyemről állandóan ki kellett kérnem magam és vadidegen hivatalnokok döntöttek a sorsunkról.
Mert vmi kicsi láthatás mindig jár.
Anyósomnál mindig több és több kell.
Utána,miután kierőszakolta tőlem vagy a hivataltól,jött a hátbaszúrás,bántás,a milyen anya vagyok én stb.,persze hátulról, a gyerekem ketesztül.
A gyerek ragaszkodik apja emlékéhez,nem az én stílusom a gyűlöletkeltés.
A városban ahol élnek(tőlem messze),mindenki egy szent mártírnak tartja a családot,pedig egyikük se,se apuka,se nagymama soha nem adott 100.- forintot sem a gyerek eltartására.
A láthatás jár akkor is ha vki nem fizet gyerektartást.
Hivatalok említésére is már hányingerem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!