Volt anyósom unoka láthatásért "harcol". Miért nem érti meg h a fyerek nem akar menni, mi károm lesz ebből?
A lányom 16 éves,nem akar a mamáékhoz menni,nincs ott vele egy korú,itthon diákmunkázik,meg itt a barátja is.
Ex anyosom kiskoru veszélyeztetése miatt jelentget fel,mert h dolgozik és baratja van.
16 éves,már a lányodat kérdezik ha eljut odáig az ügy.
Hivatalosan dolgozhat,diákszövetkezettel/céggel szerződése van,belekötni nem lehet.16 évesen hogy barátja van,teljesen normális,nyugi.
16 évesen már a szülői láthatásra sem kötelezhető.
1. 16 éves, szóval diákszövetkezetnél dolgozhat amennyiben beleegyeztél, és mivel tudsz róla, hogy dolgozik valószínűnek tartom, hogy beleegyeztél.
2. Az, hogy van barátja teljesen normális ennyi idősen.
3. Ha ő nem akar menni a mamájához akkor nem is fog. Szerintem még a bíró sem fogja kötelezni, ha esetleg jogi útra terelődne a dolog.
Ahogy már leírták, nem tehet semmit a mama.
Ha nagyon jó fej akarsz lenni, esetleg beszéld rá a csajszit, hogy menjenek el a barátjával és töltsenek el egy délután a nagyinál. Hátha megnyugszik a mama.
Irreális dolgokkal fenyegetőzik, ne foglalkozz vele.
S ha a gyerek nem akar menni, nem megy. Én 12 évesen nem akartam látni a hím egyedet, akit nem nevezek apámnak, tudomásul vették hivatalos körökben és kész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!