Jogosan várja el, hogy mindig a helyébe vigyük az unokáját?
Figyelt kérdés
Azért,mert nekünk van kocsink elvárja anyósom,hogy a helyébe vigyük az unokáját, csak azért,mert nem képes buszozni. Hozzáteszem nem egy nagy valami az út kb 40-45 km, 75 perc alatt itt van, még át sem kell szállnia. Nem is egy tipikus nagymama,hogy annyira megterhelő legyen,hanem hatalmas műkörmei vannak, fiatalos, bulizni járnak stb. Amikor tudunk megyünk, de 5 hónapos babácskánknak ez nagyon megterhelő, szinte vegetál egész nap. Legutoljára karácsonykor voltunk, azóta nem találkoztunk most megint megyünk valamikor a hosszú hétvégén. Egy hónapja körül elvittük a kicsit a déd szülőkhöz,mert tőlük nem is várjuk el,hogy 80 évesen buszozzanak és anyósom beduzzogott,hogy hozzájuk nem mentünk,pedig a szomszéd faluban laknak. Ez komolyan ilyen alap dolog,hogy a helyébe kell vinni az unokát?2016. márc. 12. 12:24
21/29 VirágésBence válasza:
Mindig és mindenhol a gyerek érdekeit nézzük. Ha ez a babának megterhelő, akkor nem viszed, főleg, ha még ráadásul nem is olyan öreg a nagymama. A dédszülőkhöz egy évben egyszer-kétszer még rendben van a dolog, de megérthetné, hogy nem fogod a gyereket ilyeneknek kitenni, mert egy babának igenis megterhelő az utazás, egyébként teljesen feleslegesen, ha látni akarja a picit üljön fel a buszra. Teljesen igazatok van szerintem, ha nem viszitek.
22/29 anonim válasza:
Ide bekopizhatnám a 16. választ, kiegészítve azzal, hogy 5 hónap alatt, hogy nem ment, az miért jelenti azt, hogy soha nem jön? Másrészt születése után elvárható, hogy a nagyszülők tegyenek legalább egy látogatást a gyereküknél, unokájuknál. Neadjisten segíthetnek is anyukának az első hetekben.
23/29 anonim válasza:
Örüljél neki,legalább kevesebbet kell látni,bár az én anyósom lenne ilyen,de azt meg úgy kell kirakni tőlünk néha,mert nem veszi észre magát,hogy este van,gyerek ágyban,neki meg mennie kellene.
24/29 anonim válasza:
Lehet, h a ti csaladotokban az a gyakorlat, h nem hivjatok meg egymast, de anyosod nem koztuk nevelkedett. Hivd meg, es meglatod, h tenyleg "egyaltalan nem jon", ahogy te fogalmazol, vagy csak akkor jon, ha hivjak...
25/29 A kérdező kommentje:
Na tehát!! Akik azt tanácsolták,hogy hívjuk őket. Tegnap a párom meghívta anyósékat és azt a választ kaptuk,hogy nem szeretnének buszozni. Ha esetleg apósnál lesz a céges autó,akkor eljönnek...
2016. márc. 16. 10:23
26/29 anonim válasza:
Vagyis anyósodéknak nincs saját autójuk. Hát, ne haragudj, de ha a menyeméknek lenne autójuk, az én egyetlen opcióm meg egy olyan busz lenne, ami 75 perc alatt tesz meg 40 kilométert, és a menyem bszna benézni hozzám, amikor egyébként is itt vannak a szomszédban, akkor én is beintenék, műkörömmel vagy anélkül.
27/29 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó!!!!! Nem azért nem mentünk,mikor a közelben jártunk,hogy " Ne hogy már a helyébe vigyük!", hanem azért,mert a gyerek megunta a banánt és nyűgös lett és azonnal hazafelé vettük az irányt. Itt arról van szó,hogy ha mi nem visszük akkor ő nem is látja az unokáját? Egyébként szerintem elvárható lett volna,hogy a kezdeteknél itt van és besegít egy kicsit a házimunkában, bár lehet,hogy ez csak nálunk szokás...
2016. márc. 17. 09:05
28/29 anonim válasza:
"Vagyis anyósodéknak nincs saját autójuk. Hát, ne haragudj, de ha a menyeméknek lenne autójuk, az én egyetlen opcióm meg egy olyan busz lenne, ami 75 perc alatt tesz meg 40 kilométert, és a menyem bszna benézni hozzám, amikor egyébként is itt vannak a szomszédban, akkor én is beintenék, műkörömmel vagy anélkül."
Az én anyósom meg akkor is buszra szállna ha 200 km-re laknánk,mert a mindene az unokája.Lehet max nekem meg a férjemnek beintene,de az unokájáról soha semmilyen körülmények között nem mondana le.
29/29 A kérdező kommentje:
Nem értem miért lett lepontozva az utolsó válaszoló...
2016. márc. 18. 07:08
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!