Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ti ránéznétek az ilyen mamára?

Ti ránéznétek az ilyen mamára?

Figyelt kérdés
Most egyedül vagyok itthon, hívogatott telefonon, azt mondta menjek át hozzá, csinált nekem ételt. Meg is lepődtem, mert ilyen elég ritkán fordul elő. Neveltem fel kisállatokat, és ott is a leggyengébb volt a legszelídebb, legkedvesebb. Szóval csak azért akar áthívni, mert tudja hogy már megette a kenyere javát. Azt mondták itthon, hogy amikor én születtem ő fel volt háborodva, ezt mondta: "nehogy azt higyjétek hogy majd ő felnevel engem, minek nektek 3 gyerek?". Amikor megszülettem akkor nem voltam fontos, amikor papám meghalt a másik unokái mindent elvittek, volt egy motor is amit papám nekem ígért, azt is elvitték, nem maradt semmi, mamám meg azt mondta hogy ti is elvihettétek volna. Amikor nyáron átmentem hozzá, és kértem jégkrémet, csak egyet adott a rég nem látott unokájának, és mondta hogy nincs több, és a szemem előtt rakta mélyebbre a többi pálcikás jégkrémet. Azt tudni kell hogy a másik unokái állandóan ott voltak nyáron, vitték a barátnőiket is, és nem egy hétig voltak ott. Amikor meg én átvittem két haveromat kaptak zacskóba nápolyit, és amikor hazamentem apám lecseszett , mamám azt mondta neki, hogy a haverjaim úgy ültek ott mintha otthon lennének. Egyébként amikor átmentem hozzá bármikor mindig sajnálta tőlem az édességeket, csak akkor nem amikor faterom is ott volt. A másik hogy olyan koszban él hogy elhánynátok magatokat, én is majdnem elhánytam magamat amikor a vécéjére kellett mennem, egy kis lavórba voltak dobálva a wc papírok. De mégis szerintetek hogy akarhat bepótolni 20 évet?? Én ő rá nem haragszok, de akkor fogok menni amikor nekem kedvem van, nem amikor áttelefonál.
2016. febr. 15. 11:21
1 2 3 4 5
 41/46 A kérdező kommentje:
39.: Az zavar leginkább hogy csinálja a kajáit, amik nem túl higénikusak, és állandóan rám akarja tukmálni. Felhívott hogy csinált kaját és menjek át, de nem érti hogy én is tudok magamnak kaját csinálni. Profi szakácsnak tartom magamat, mert ízlik amit magamnak csinálok. Amugy holnap már átmegyek hozzá. Csak ti rágódtok mindenen. Egyébként nem mondom biztosra hogy csak azért teper mert idős. Jó eséllyel csak idős korára megjött az esze. Sok ember csak későn veszi észre az igazi kincseket az életben.
2016. febr. 15. 22:02
 42/46 anonim ***** válasza:
100%
Te kincs, te csiszolatlan gyémánt... hát annyit röhögtem ... pfff sírok :D, azt a katyvaszt, amit te írsz, egy pszichológiai tanulmány vagy bakker :)
2016. febr. 15. 22:18
 43/46 anonim ***** válasza:
100%
Ekkora egy gyökeret.
2016. febr. 15. 22:28
 44/46 anonim ***** válasza:
100%

Ha ilyen dumával állnál elém, már rég orrba vágtalak volna, de, hogy elküldelek any.ádba, az is biztos!

Mit pattogsz 10 évvel ezelőtti sérelmeken, egyáltalán minek írtad ki a kérdést?

Fs.zt nem érdekli az ostoba hisztid, ne hidd, hogy csak neked s.zr az élet, sőőőt...

2016. febr. 16. 09:32
 45/46 anonim ***** válasza:
100%

Mindenkinek egy ilyen drágakő hiányzik az életéből.

Most mindenki szálljon magába és nézzen körül a környezetében.

Lehet, hogy a mogorva szomszéd is egy ilyen kincs, csak még nem láttuk meg benne az értéket.

2016. febr. 16. 09:57
 46/46 A kérdező kommentje:
MErt akkor ki a kincs?? Ti?? És ugyan miért? Azért mert anyukátok ezt mondta nektek amikor még pelenkába kakikltatok? Vagy talán mert egymásnak ezt mondjátok? Menjetek innen és veregessétek csak egymás vállát ;)
2016. febr. 16. 14:21
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!