Mikor hagytátok a babátokat mamára pl egy nap egy éjszakára?
én csak 3évesen, azért mert született a kistesó. nagyon élvezte, nyáron már ott akar nyaralni.
napközben már pár hetesen anyára bíztam mert elkellt intéznem valamit. éjszakát probáltuk 2x de nem akarta ezért hanyagoltuk is.
Alig több mint 1 évesen.
Szétvertük a nappalit, ablakcsere is volt, nem akartuk, hogy a port szívja.
Anyósom elvitte pár napra magához.
Most lassan 3 éves, volt már 1 hetet többször is, meg egyszer 2 hetet.
De anyósomék "fiatalok", vállalkozók (így akkor van szabadidejük, amikor akarják), és imádják az unokát. Nagyon elkényeztetik, de a jó értelemben.
Három hónaposan.
Aztán utána több napra is időnként. De olyan is volt, hogy el kellett utaznunk és addig apukám ideköltözött és ő látta el. Mindkét szülőmben maximálisan megbízom, nem is volt eddg soha gond (közel 2 éves már).
Egy éves kora körül már egy hetet is töltött náluk. Első körben mi egy 10 km-re levő wellnessbe mentünk, hogy ha gáz van, akkor gyorsan ott tudunk lenni. Nem volt, ő nagyon jól érezte magát és azóta sincs ilyennel probléma.
Még soha nem aludtak máshol - 7 és 4 évesek, a legkisebb 5 hónapos. Olyan már volt, amikor még csak ketten voltak, h mondjuk a kisebbiket orvoshoz vittük és a nagy a húgommal maradt. Vagy mostanság párszor nekem kellett orvoshoz mennem és csak picit vittük, nagyok maradtak tesómmal és nagypapával. Az ottalvásról volt már szó, de mire éles lenne a helyzet, inkább mégis itthon maradnának :)
Amíg a tesók születésekor kórházban voltam, Apa rendezte őket, ha szükséges volt, húgom közreműködésével.
Nekem nincsenek "útban", nem gátolnak semmiben, mindent el tudunk intézni velük is. Szerencsére Férjem is így gondolja, nem "erőlteti", h "passzoljuk le" őket :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!