Ti ránéznétek az ilyen mamára?
Ki szemébe leszek szánalmas elárulnád? :)
Netán a tietekbe? :D
Amugy csak rajta, írjatok le minden negatív tulajdonságot, tünetet, amit a google-ba találtatok.
Kíváncsi vagyok hogy teljesítetek!
Hajrá ;)
Hidd el, h a szemedbe mondanam. Reg kinottem mar abbol a korbol, h barki velemenyetol tartanek, es itt te kerdeztel, mi valaszoltunk, a legnagyobb baj, h most is mindenkit tamadsz, mindenki hulye, csak te vagy helikopter. Nyugodtan menj csak vissza a sajat groteszk vilagodba, nyalogasd az elkepzelt banatod, itt hiaba vergodsz, nem fognak igazat adni neked.
Felnott vagy, probalj nem ilyen szanalmasan ostoba, anyagias, gyulolkodo lenni, hanem valtozz, fejlodj, es a vilag is mas tukrot mutat majd feled.
Ilyen válaszok után nem igen csodálkozom hogy az ország süllyed lefele. Bár ez csak egy szűk réteg lenne.
Hadd kérdezzem meg ti minek jártok ide? Azonkívül hogy egymás vállát veregetitek.
kérdezo ha jol veszem ki akkor neked az a bajod hogy neked negyed annyit ad mint a tobbi unokának.
Nos..sejtem hogy ez fáj neked meg minden de attol hogy most ezen rágodsz még most is az nem vezet sehová mert nincs ertelme.
én azt tanácsolom hogy ezeket az erzeseket inkább engedd el..foglald el magad talalj magadnak hobbyt vagy nemtudom
és szerintem ha felhiv telefonon akkor nyugodtan mondj nemet mert neked se jo mert szarul érzed magad és őneki sem jo..
"Tudom vannak rosszabb nagymamák is, haverom mamájához amikor átmentem a haverom összesen 120 forintot tudott kicsikarni belőle amiből tudtunk venni egy chipset, ez se most volt mielőtt letámadtok."
Ilyen aljas nagymamával nem mostanában találkoztam. Még jó, hogy egyáltalán adott pénzt a chipsre.
Mellesleg gondolkodtatok rajta, hogy mennyi lehet a nyugdíja, és hogy mire futja neki ebből?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!