Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ti ránéznétek az ilyen mamára?

Ti ránéznétek az ilyen mamára?

Figyelt kérdés
Most egyedül vagyok itthon, hívogatott telefonon, azt mondta menjek át hozzá, csinált nekem ételt. Meg is lepődtem, mert ilyen elég ritkán fordul elő. Neveltem fel kisállatokat, és ott is a leggyengébb volt a legszelídebb, legkedvesebb. Szóval csak azért akar áthívni, mert tudja hogy már megette a kenyere javát. Azt mondták itthon, hogy amikor én születtem ő fel volt háborodva, ezt mondta: "nehogy azt higyjétek hogy majd ő felnevel engem, minek nektek 3 gyerek?". Amikor megszülettem akkor nem voltam fontos, amikor papám meghalt a másik unokái mindent elvittek, volt egy motor is amit papám nekem ígért, azt is elvitték, nem maradt semmi, mamám meg azt mondta hogy ti is elvihettétek volna. Amikor nyáron átmentem hozzá, és kértem jégkrémet, csak egyet adott a rég nem látott unokájának, és mondta hogy nincs több, és a szemem előtt rakta mélyebbre a többi pálcikás jégkrémet. Azt tudni kell hogy a másik unokái állandóan ott voltak nyáron, vitték a barátnőiket is, és nem egy hétig voltak ott. Amikor meg én átvittem két haveromat kaptak zacskóba nápolyit, és amikor hazamentem apám lecseszett , mamám azt mondta neki, hogy a haverjaim úgy ültek ott mintha otthon lennének. Egyébként amikor átmentem hozzá bármikor mindig sajnálta tőlem az édességeket, csak akkor nem amikor faterom is ott volt. A másik hogy olyan koszban él hogy elhánynátok magatokat, én is majdnem elhánytam magamat amikor a vécéjére kellett mennem, egy kis lavórba voltak dobálva a wc papírok. De mégis szerintetek hogy akarhat bepótolni 20 évet?? Én ő rá nem haragszok, de akkor fogok menni amikor nekem kedvem van, nem amikor áttelefonál.
2016. febr. 15. 11:21
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%
Bírom ahogy bizonygatod az igazadat. Attól még szánalmas maradsz.
2016. febr. 15. 15:05
 32/46 A kérdező kommentje:

Ki szemébe leszek szánalmas elárulnád? :)

Netán a tietekbe? :D

Amugy csak rajta, írjatok le minden negatív tulajdonságot, tünetet, amit a google-ba találtatok.

Kíváncsi vagyok hogy teljesítetek!

Hajrá ;)

2016. febr. 15. 15:08
 33/46 anonim ***** válasza:
100%
Most már csak abban reménykedek, hogy csak egy troll vagy és nem igazából ennyire hülye.
2016. febr. 15. 15:09
 34/46 anonim ***** válasza:
100%

Hidd el, h a szemedbe mondanam. Reg kinottem mar abbol a korbol, h barki velemenyetol tartanek, es itt te kerdeztel, mi valaszoltunk, a legnagyobb baj, h most is mindenkit tamadsz, mindenki hulye, csak te vagy helikopter. Nyugodtan menj csak vissza a sajat groteszk vilagodba, nyalogasd az elkepzelt banatod, itt hiaba vergodsz, nem fognak igazat adni neked.

Felnott vagy, probalj nem ilyen szanalmasan ostoba, anyagias, gyulolkodo lenni, hanem valtozz, fejlodj, es a vilag is mas tukrot mutat majd feled.

2016. febr. 15. 16:25
 35/46 anonim ***** válasza:
100%
El sem hiszem, hogy 20 éves vagy és hogy csak 2 évvel vagy fiatalabb náalm. Az én nagymamám nemegyszer a szemembe mondta, hogy ezt vagy ezt jobban szereti stb.. mégsem csináltam ilyen hisztit, sőt tudod mit, elengedtem, mert intelligensebb vagyok annál, mint hogy úgy viselkedjek mint te. És igen a szemedbe mondanám. Tudod, én soha nem vártam senkitől, hogy vegyen nekem valakit, sőt, hálás voltam, ha kaptam egy csomag chipset vagy bármit. Borzalmas életed lesz, de csak azért, mert saját magadnak keseríted meg ezzel a felfogással. Amíg agyilag ezen a szinten vagy, nem fogsz az életben semmiit sem elérni, se anyagilag se magánéletben. Ideje lenne felnőni és végre úgy viselkedni mint egy érett 20 éves ember!
2016. febr. 15. 17:52
 36/46 A kérdező kommentje:

Ilyen válaszok után nem igen csodálkozom hogy az ország süllyed lefele. Bár ez csak egy szűk réteg lenne.

Hadd kérdezzem meg ti minek jártok ide? Azonkívül hogy egymás vállát veregetitek.

2016. febr. 15. 20:35
 37/46 anonim ***** válasza:
100%
Te csonthülye kábé 30-an írták le, hogy szaar az amit csinálsz, és nem becsülöd a nagyanyád semmire, csak kapni akarsz, tudod mit menj át és pucold ki a sz@ros wc-t, és akkor nem lesz hányingered...te utolsó suttyó! talán adni kéne nem csak kapni!
2016. febr. 15. 21:05
 38/46 anonim ***** válasza:
100%
Úgy érzem a kérdező csak provokálni tud. Ennyire képes csak.
2016. febr. 15. 21:39
 39/46 anonim ***** válasza:

kérdezo ha jol veszem ki akkor neked az a bajod hogy neked negyed annyit ad mint a tobbi unokának.

Nos..sejtem hogy ez fáj neked meg minden de attol hogy most ezen rágodsz még most is az nem vezet sehová mert nincs ertelme.

én azt tanácsolom hogy ezeket az erzeseket inkább engedd el..foglald el magad talalj magadnak hobbyt vagy nemtudom

és szerintem ha felhiv telefonon akkor nyugodtan mondj nemet mert neked se jo mert szarul érzed magad és őneki sem jo..

2016. febr. 15. 21:45
 40/46 anonim ***** válasza:
100%

"Tudom vannak rosszabb nagymamák is, haverom mamájához amikor átmentem a haverom összesen 120 forintot tudott kicsikarni belőle amiből tudtunk venni egy chipset, ez se most volt mielőtt letámadtok."

Ilyen aljas nagymamával nem mostanában találkoztam. Még jó, hogy egyáltalán adott pénzt a chipsre.

Mellesleg gondolkodtatok rajta, hogy mennyi lehet a nyugdíja, és hogy mire futja neki ebből?

2016. febr. 15. 21:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!