Ti ránéznétek az ilyen mamára?
Figyelj, az értelmi szinteddel megint csak magadat égeted le. Közben meg össze vissza beszélsz.
"Pont mint a kisgyerekes anyukák, kommentben ők követelték a legjobban a menekültek halálát"
Már megint mi van?
Tipikusan amúgy az a kérdező vagy, aki kiír egy hülyeséget és hiába kap normális válaszokat, mindig másban látja a hibát. Magadba kellene nézni te gyerek! Az azért szomorú, hogy saját magadban nem látod meg a hibát.
Amúgy én nem gyűlölködök. Én csak röhögök rajtad :D Bár azért szomorú, hogy ilyen buta emberek vannak.
Szerintem inkább a te hosszú leírásodban van indulat és gyűlölködés. Ráadásul nem is egy idegen, hanem a saját nagyid iránt.
Nem tudom, hogy miért ő a bűnbak mindenért.
De ha nem bírod a kritikát, akkor minek kérdeztél?
Szerintem egyébként nem volt gyűlölködő senki sem. De annyira hihetetlen, amíg írsz. Te tényleg nem látod, hogy ennyi idősen azért már jobban kéne érezni, hogy mi a probléma és mi nem. Pl. egy jégkrém :)
Ha ennyire egyöntetűek a vélemények, akkor talán el kéne gondolkozni azon, hogy van bennük igazság.
A gyűlölködő te vagy, mert rögtön támadsz, ahogy látod, hogy nem olyan válaszok születtek, amilyeneket szerettél volna :)
Ja most a nagymamát kellene szidni, hogy milyen?
Ejj ez az öreg, ápolatlan nagymama. A szegény telhetetlen, beles gyereknek nem ám két jégkrémet adna...hát hogy tehet ilyet...egy 20 éves, művelt fiatalemberrel...hát szóhoz se jutok. Látszik, hogy a kenyerének a javát megette már, a kisnyulam is így viselkedett mikor elpusztult volna.
Szerintem állítsuk ki a térre és dobáljuk meg nápolyival.
De akkor kössük ki a kismamákat is és dobáljuk meg őket menekültekkel.
Elegge beszukult gondolkodasmodod van, es pszichopata jegyeket is mutatsz. Kifacsart logikaval, gyulolkodesre hajlamosan szerintem is pszichologusra van szukseged.
Jobb, ha addig, mig nem kezelteted magad, nem mesz at mamadhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!