Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Nagyon gáz hogy vissza gondolo...

Funktasztikus kérdése:

Nagyon gáz hogy vissza gondolok mamára és szabályosan sirok?

Figyelt kérdés
2010. okt. 9. 16:15
 1/5 Gerbilgirl válasza:

Nem gáz... Nekem nagypapám halt meg már bő 8 éve, de ha eszembe jut ugyanúgy eltudom magam sírni.

És nem csak akkor, hanem volt egy idős német juhászunk aki csak 2,5 évet töltött velünk de annyira megszerettem, hogy még 5 év után is képes vagyok zokogni ha eszembe jut.

2010. okt. 9. 16:36
 2/5 anonim ***** válasza:

ttp://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-kerdesek__1083259-egyszeruen-nem-tudom-feldolgozni-mit-csinaljak-mar-5-eve-hogy-elment-o-volt-

Ez az én történetem.Dehogy is gáz!Én már felnőtt vagyok, de nap nem telik el, hogy ne sírjak!

2010. okt. 9. 16:47
 3/5 A kérdező kommentje:
sajnálom:(
2010. okt. 9. 16:52
 4/5 anonim válasza:
egyáltalán nem gáz. a híres költővel, józsef attilával például egyszer a valóságban is megtörtént, hogy már egy hete csak a mamára gondolt.
2010. okt. 15. 16:02
 5/5 anonim válasza:
szerintem se gáz. csak azt jelenti hogy közzel ált hozzád az illető és nagyon hiányzik.ez teljes mértékben emberi reakció egy szeretett személy elvesztésével kapcsolatban pláne így halottak napja elött.
2010. okt. 15. 16:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!