Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Miért van az, hogy 34 éves...

Miért van az, hogy 34 éves vagyok, és csak a régi szép idők dalait hallgatom, és fájón gondolok mindíg a szép gyermekkoromra?

Figyelt kérdés

Mindíg eszembe jutnak ezek a szép dalok, és tudom, hogy olyan szép világ, mint akkor volt-már nem lesz.Nyugodtan linkeljetek be Ti is abból a szép időből dalokat,amik a szívetekhez nőttek és hallgassuk meg :)

http://www.youtube.com/watch#!v=B8AHr5EsDks&feature=related

2010. ápr. 25. 10:14
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%
Mert az a legszebb, szerintem mindenkinek hiányzik a lelke mélyén:) Viszont azt elárulom, hogy mikor az embernek gyerkőce lesz, ismét belecsöppen a gyerekkorba. Több felelősség, kialakult személyiség, de azért leülünk velük homokozni, ha olyan adódik, nemde?:)
2010. ápr. 25. 10:18
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
36 éves vagyok és a Guns N' Roses még mindig a király
2010. ápr. 25. 10:19
 3/16 A kérdező kommentje:

http://www.youtube.com/watch?v=qOnY1pCN58A

És ez is csodálatos-abból az időből,mikor még egyben volt a család,s az ünnepek ünnepek voltak....:(

2010. ápr. 25. 10:20
 4/16 A kérdező kommentje:

Elsőnek:igen-igen,az biztos,hogy egy kisgyerek megváltoztatná-és újra egy picit gyerek lesz az ember :)

Másodiknak:igen,én is nagyon szeretem :)

2010. ápr. 25. 10:22
 5/16 anonim ***** válasza:
100%
Én 25 vagyok, és még zacsiban sem voltam, amikor ezek a számok már slágernek számítottak. Viszont! Anyám meg apám folyton ezeket hallgatták, és nagyon megszerettem! Most már szinte csak és kizárólag ezeket a számokat hallgatom!
2010. ápr. 25. 10:22
 6/16 A kérdező kommentje:
2010. ápr. 25. 10:23
 7/16 A kérdező kommentje:

10:22-es :)))))))))))) -hallgasd is,csak jót tesz a lelkünknek :)))))))))

Most megyek,de délután vagyok :) írjatok :)

2010. ápr. 25. 10:24
 8/16 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, én 23 vagyok, és ugyan úgy szeretem azokat a zenéket, amiket gyerekkoromban hallgattam, meg amiket most adnak a rádiókban meg a szórakozóhelyeken, de azokat is, amiket jóval az én születésem előtt hallgattak az emberek (pl. ilyeneket is szoktam hallgatni: http://www.youtube.com/watch?v=UjqC3bDTvTg ).

Én csak egy dolgot nem szeretek: amikor az emberek értéktelen szemétnek titulálják az összes mai irányvonalat, és csak a régiek jók, meg hasonlók. Minden stílusban van igényes, és szemét zene is, plusz az emberek ízlése is különbözik. Annak idején, az akkori öregek a jazz zenét is borzalmasnak tartották, ma meg már aki ilyet merne mondani, az szentségtörő lenne.

2010. ápr. 25. 11:25
 9/16 anonim ***** válasza:
Láss csodát, én meg 14. életévemet taposom, és képtelen vagyok meghallgatni az SP-számokat, meg a többi geil zenét. Egy Guns-szám, vagy akár egy Led Zeppelin mindig mosolyra derít. :) Nem vagyunk egyformák.
2010. ápr. 25. 11:25
 10/16 anonim ***** válasza:
"Én csak egy dolgot nem szeretek: amikor az emberek értéktelen szemétnek titulálják az összes mai irányvonalat, és csak a régiek jók, meg hasonlók." - Azért be kell ismerni, hogy sokkal kevesebb az igényes zene a mai világban... de nem ítélek el minden irányvonalat. :D Pl. alter rock, grunge bármikor jöhet. :) És éljen a Kispál. :D
2010. ápr. 25. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!