Miért van az, hogy 34 éves vagyok, és csak a régi szép idők dalait hallgatom, és fájón gondolok mindíg a szép gyermekkoromra?
Mindíg eszembe jutnak ezek a szép dalok, és tudom, hogy olyan szép világ, mint akkor volt-már nem lesz.Nyugodtan linkeljetek be Ti is abból a szép időből dalokat,amik a szívetekhez nőttek és hallgassuk meg :)
http://www.youtube.com/watch#!v=B8AHr5EsDks&feature=related
28 vagyok és én is szoktam hallgatni Gn'R t meg Ac dc t Kispált de van Hogy Zorall Zoránt is ...
Nameg a Klasszik Rádió az alap a sok filmzene és betétdal miatt!
A mostani világ túl pénz és siker orientált!!
Mindenki a biztosra akar menni és ez mindenen érződik!
Minden mű és megcsinált előre lezongorázott, szimulált, kianalizált és profitgarantált...
Ezért érzed ezt...
Nameg mert Válság van és nincs pénzed az Operetthajóra VIP jegyet venni az egész családnak...
12:02-nél a pont, a számból vette ki a szót.
A mai zene szerintem is szar (aki szereti, hallgassa, engem nem zavar), nem ezzel van a gond.
Hanem azzal, hogy a múlthoz ragaszkodsz, nem a jelent éled. Ezen kéne változtatni, mert az élet rohan. 10-20 év múlva már a mostani éveid is múlttá válnak, akkor meg majd azon búslakodsz, miket hagytál ki.
A múltba nem lehet visszatérni, foglalkozz a jelennel és alakítsd úgy, hogy a jelenben is boldog legyél. Rajtad múlik, más nem tudja megtenni helyetted.
én meg 15 vok és imádom ezt: [link]
a csak a pénzem kérem vissza sztem zseniális
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!