Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Nagyszülők » Ti ránéznétek az ilyen mamára?

Ti ránéznétek az ilyen mamára?

Figyelt kérdés
Most egyedül vagyok itthon, hívogatott telefonon, azt mondta menjek át hozzá, csinált nekem ételt. Meg is lepődtem, mert ilyen elég ritkán fordul elő. Neveltem fel kisállatokat, és ott is a leggyengébb volt a legszelídebb, legkedvesebb. Szóval csak azért akar áthívni, mert tudja hogy már megette a kenyere javát. Azt mondták itthon, hogy amikor én születtem ő fel volt háborodva, ezt mondta: "nehogy azt higyjétek hogy majd ő felnevel engem, minek nektek 3 gyerek?". Amikor megszülettem akkor nem voltam fontos, amikor papám meghalt a másik unokái mindent elvittek, volt egy motor is amit papám nekem ígért, azt is elvitték, nem maradt semmi, mamám meg azt mondta hogy ti is elvihettétek volna. Amikor nyáron átmentem hozzá, és kértem jégkrémet, csak egyet adott a rég nem látott unokájának, és mondta hogy nincs több, és a szemem előtt rakta mélyebbre a többi pálcikás jégkrémet. Azt tudni kell hogy a másik unokái állandóan ott voltak nyáron, vitték a barátnőiket is, és nem egy hétig voltak ott. Amikor meg én átvittem két haveromat kaptak zacskóba nápolyit, és amikor hazamentem apám lecseszett , mamám azt mondta neki, hogy a haverjaim úgy ültek ott mintha otthon lennének. Egyébként amikor átmentem hozzá bármikor mindig sajnálta tőlem az édességeket, csak akkor nem amikor faterom is ott volt. A másik hogy olyan koszban él hogy elhánynátok magatokat, én is majdnem elhánytam magamat amikor a vécéjére kellett mennem, egy kis lavórba voltak dobálva a wc papírok. De mégis szerintetek hogy akarhat bepótolni 20 évet?? Én ő rá nem haragszok, de akkor fogok menni amikor nekem kedvem van, nem amikor áttelefonál.
2016. febr. 15. 11:21
1 2 3 4 5
 21/46 anonim ***** válasza:
74%

"Nem várom el azt hogy nyalizzanak nekem, meg nem is használok ki senkit sem, egyszerűen csak annyi az elvárásom, hogyha valaki nagyszülő akkor ne tegyen ekkora különbségeket unoka és unoka között. "

Az élet kegyetlen, fogadd el, és ne azon rágódj, hogy ki mit kapott, csak magadat hergeled. 20 évesen már igazán tovább kellene lépned. Mondd meg a mamának, hogy nincs kedved átmenni, és kész.

Az én nagyanyám is pont ugyanilyen volt.

Kb. 15 évesen rájöttem, hogy hiába erőlködnék, nem érdekli mi van velem. Szóval 15 évesen nem érdekelt, hogy mennyi jégkrémet vagy chipset vesz az unokatestvéreimnek, és 30 évesen sem érdekelt, hogy mennyi pénzt adott az unokatestvéremnek házfelújításra. Egyszer voltam nála pár éve, de rájöttem, hogy fogalmam sincs, mit meséljek neki. Halála előtt bementem a kórházba elköszönni, hogy tiszta legyen a lelkiismeretem, és ennyi. Teljes lelki békével azt mondom, hogy nem érdekel, mire költötte a pénzét, nem vett részt az életemben, de igazából nem is hiányzott.

2016. febr. 15. 14:21
 22/46 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell senkit szentté avatnod. Amikor én 20 éves voltam, és átmentem a nagymamámhoz, nem azt kérdeztem, mit tud adni, hanem azt, hogy mit segítsek? Takarítás, kerti munka, mosogatás stb.? Volt, hogy kórházban volt, ideadta a kulcsot, hogy egyeljem ki a zöldséget, mert itt az ideje. Szó nélkül odabuszoztam, megcsináltam. Mondott egy köszönömöt - ennyi. Nem kértem semmit cserébe. Ezek a dolgok nem erről szólnak. Persze, ha volt sütemény otthon, megkínált, de a fene sem várta el, hogy a minimális nyugdíjából költsön rám. Hálás voltam neki, hogy a szülőmet felnvelte tisztességben, akik engem is felneveltek, taníttattak, nem vertek, és nem dobtak ki a lelencbe.
2016. febr. 15. 14:21
 23/46 anonim ***** válasza:
100%

Ha valaki a kisállatos részt elmagyarázná,hogyan illik logikailag ebbe az egyébként is tagolatlan,katyvasz kérdésbe,megköszönném!

A "neveltem fel kisállatot -leggyengébb" részre gondolok. Köszi!

2016. febr. 15. 14:27
 24/46 anonim ***** válasza:
10%

A fizunkat ne hasonlítsuk össze, ahogy a fütyinket sem, mert nem "haver" vagyok neked. :)))) Sírnál, ha tudnád, mennyit kulizol azért, amit én ülve keresek meg.

Na, de nálam ez a pöce alja, lejjebb nem mennék. Szép napot kívánok a nagyinak, ha végre áttolod a feneked!

2016. febr. 15. 14:30
 25/46 anonim ***** válasza:
75%
ha olyan sokat keresel, minek a jégkrém nagyanyádtól? Miért nem te viszel neki?
2016. febr. 15. 14:31
 26/46 A kérdező kommentje:
Amugy ebben a hónapban már kétszer voltam nála... Annak ellenére hogy milyen velem. Na ez vagyok én. Tettek alapján ítélkezem, nem úgy mint ti, gyk-sok, akik az alapján ítélkeznek amit valaki hirtelen haragjában írt.
2016. febr. 15. 14:41
 27/46 anonim ***** válasza:
100%

Ez a mondatod elmond rolad mindent:" Tudom vannak rosszabb nagymamák is, haverom mamájához amikor átmentem a haverom összesen 120 forintot tudott kicsikarni belőle amiből tudtunk venni egy chipset, ez se most volt mielőtt letámadtok."

Szegyelld magad, de nagyon, nem csak hogy pszichopata, gyulolkodo vagy, de meg penzehes kis hulye is, menj csak Ausztriaba gennyesre keresni magad hahaha, orulok, h nem vagy a csaladunk tagja. Komolyan, felfordult toled a gyomrom. Csodalom, h a kornyezetedben meg senki nem tett helyre, de ugy igazan!

2016. febr. 15. 14:43
 28/46 A kérdező kommentje:
Ezeket a válaszokat ti úgy mégis komolyan gondoljátok? Ha szemtől szembe lennénk akkor is kimernétek ezeket mondani? Vagy csak kínosan mosolyognátok és lelépnétek?
2016. febr. 15. 14:59
 29/46 A kérdező kommentje:
Egyébként meg a vesétekbe látok! Tudom hogy a való életben csitu van, és itt élitek ki magatokat! Tapasztaltam már ilyen embereket. Én kimondom amit gondolok, és ha látok olyan kérdést ami nem tetszik, akkor tovább kattintok, nem itt keménykedek, mint egyesek.
2016. febr. 15. 15:03
 30/46 anonim ***** válasza:
100%

Áh szóval még beképzelt is vagy :D

"nem is használok ki senkit sem" - aha igen. Pont ezért született a kérdés.

2016. febr. 15. 15:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!