Ti ránéznétek az ilyen mamára?
"Nem várom el azt hogy nyalizzanak nekem, meg nem is használok ki senkit sem, egyszerűen csak annyi az elvárásom, hogyha valaki nagyszülő akkor ne tegyen ekkora különbségeket unoka és unoka között. "
Az élet kegyetlen, fogadd el, és ne azon rágódj, hogy ki mit kapott, csak magadat hergeled. 20 évesen már igazán tovább kellene lépned. Mondd meg a mamának, hogy nincs kedved átmenni, és kész.
Az én nagyanyám is pont ugyanilyen volt.
Kb. 15 évesen rájöttem, hogy hiába erőlködnék, nem érdekli mi van velem. Szóval 15 évesen nem érdekelt, hogy mennyi jégkrémet vagy chipset vesz az unokatestvéreimnek, és 30 évesen sem érdekelt, hogy mennyi pénzt adott az unokatestvéremnek házfelújításra. Egyszer voltam nála pár éve, de rájöttem, hogy fogalmam sincs, mit meséljek neki. Halála előtt bementem a kórházba elköszönni, hogy tiszta legyen a lelkiismeretem, és ennyi. Teljes lelki békével azt mondom, hogy nem érdekel, mire költötte a pénzét, nem vett részt az életemben, de igazából nem is hiányzott.
Ha valaki a kisállatos részt elmagyarázná,hogyan illik logikailag ebbe az egyébként is tagolatlan,katyvasz kérdésbe,megköszönném!
A "neveltem fel kisállatot -leggyengébb" részre gondolok. Köszi!
A fizunkat ne hasonlítsuk össze, ahogy a fütyinket sem, mert nem "haver" vagyok neked. :)))) Sírnál, ha tudnád, mennyit kulizol azért, amit én ülve keresek meg.
Na, de nálam ez a pöce alja, lejjebb nem mennék. Szép napot kívánok a nagyinak, ha végre áttolod a feneked!
Ez a mondatod elmond rolad mindent:" Tudom vannak rosszabb nagymamák is, haverom mamájához amikor átmentem a haverom összesen 120 forintot tudott kicsikarni belőle amiből tudtunk venni egy chipset, ez se most volt mielőtt letámadtok."
Szegyelld magad, de nagyon, nem csak hogy pszichopata, gyulolkodo vagy, de meg penzehes kis hulye is, menj csak Ausztriaba gennyesre keresni magad hahaha, orulok, h nem vagy a csaladunk tagja. Komolyan, felfordult toled a gyomrom. Csodalom, h a kornyezetedben meg senki nem tett helyre, de ugy igazan!
Áh szóval még beképzelt is vagy :D
"nem is használok ki senkit sem" - aha igen. Pont ezért született a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!